Kiderült! Csobot Adél kisfiút hord a szíve alatt

esküvő Csobot Adél terhesség apasági nyilatkozat Istenes Bence fiú apás szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő és párja, Istenes Bence, már alig várják a trónörökös érkezését, ám gyermekük keresztnevén még törik a fejüket.

Csobot Adél elárulta, Bencével madarat lehetett volna fogatni, úgy örült, amikor kiderült, hogy kisfia lesz. Mindig arról álmodozott ugyanis, hogy először egy fia, aztán egy kislánya lesz - írja a Story magazin, melyben azt is elárulta a boldog pár, hogy apás szülést terveznek.

Forrás: Instagram/adelcsobot

„Bence bent lesz velem a szülőszobán. Ez nem csak azért jó, mert erőt meríthetek belőle, hanem mert megható érzés, hogy ezt az élményt közösen fogjuk megélni" – mondta Adél.

Bence arról is beszélt, hogy apasági nyilatkozatot kell tennie, mert egyelőre nem házasodnak össze. „Kitöltjük majd a papírokat, emiatt nem fogunk a szülés előtt összeházasodni. Majd, ha úgy érezzük, hogy itt az ideje, akkor esetleg. De az esküvő egyelőre nem szerepel a terveink között" – mondta Bence.

Nyílt levél egy lázadó tinihezhttp://www.life.hu/csalad/20160126-egy-elkeseredett-edesanya-levele-13-eves-tini-lanyahoz.htmlA kamaszkor átvészelése minden szülőnek feladja a leckét. Ez az időszak olyan intenzív szellemi-érzelmi változásokkal jár, hogy néha a legtürelmesebb szülő is kevés ahhoz, hogy kezelni tudja önfejű gyerekének lázadásait. Az allábi sorok írója egy elkeseredett édesanya, aki nyílt levélben szeretne üzenni 13 éves, kamaszodó lányának. Család--Sarka Kata teljesen új arcát mutatta meg rajongóinakhttp://www.life.hu/csalad/20160128-sarka-kata-cuki-kislanykent-a-sztar-is-gyermekkori-kepekkel-arasztja-el-a-facebookot.htmlAhogyan arról korábban beszámoltunk: a műsorvezető is beszállt abba a Facebookon zajló játékba, melynek résztvevői minden nap megosztanak magukról egy gyermekkori képet. A legújabb fotója egyszerűen tündéri. Család--Még szoptatja 3 éves fiát Som Balogh Edinahttp://www.life.hu/csalad/20160128-som-balogh-edina-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-meg-anyatejjel-taplalja-harom-eves-kisfiat.htmlA Barátok közt sztárjának kisfia, Noel hamarosan óvodás lesz, de még mindig anyatejjel táplálja édesanyja. Család--Visszatért az anya a Down-szindrómás gyermekéhezhttp://www.life.hu/csalad/20160127-visszatert-az-anya-a-down-szindromas-gyermekehez-leo.htmlLeóról csak a születése után derült ki, hogy Down-szindrómás. Az anyja, Ruzan viszont úgy döntött, hogy nem tudja felnevelni így a gyermekét. Család--Majka és kisfia elkészítették a nap legviccesebb posztját http://www.life.hu/csalad/20160126-majka-es-kisfia-marian-ismet-humoros-bejegyzest-alkottak-elkepesztoen-cuki-a-kisfiu.htmlAz énekes nem tud betelni a kis Mariánnal, aki a jelek szerint örökölte édesapja humorát. Újabb vicces felvétel készült az egyik legcukibb sztárcsaládról. CsaládOrigoA világ legsikeresebb asszonyai: Erős Antóniahttp://www.life.hu/csalad/20160125-a-vilag-legsikeresebb-asszonyai-eros-antonia-az-rtl-klub-musorvezetoje.htmlTöbb mint 20 éve már, hogy a tanári katedrát képernyőre cserélte. Nem kellett hozzá sok idő, hogy beigazolódjon: jó döntést hozott. Erős Antónia amellett, hogy a magyar kereskedelmi televíziózás egyik legismertebb arca, a legbefolyásosabb magyar asszonyok listájára is felkerült. CsaládFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.