György hercegnek gyerekként kell kiélvezni a szabadságot

Forrás: Facebook/Kensington Palace -
család Katalin hercegné Vilmos herceg szabadság György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin és Vilmos jól tudják, hogy György herceg élete idősebb korában a kötelességekről fog szólni, ezért azt szeretnék, ha gyerekként kiélvezhetné szabadságát. Szerencsére a Montessori-pedagógia is egyetért ezzel.

György herceg, aki harmadikként várományos a trónra, gyerekként is az érdeklődés középpontjában van, idővel pedig egyre több hivatalos rendezvényen kell majd megjelennie és egyre több felkérésnek kell eleget tennie. Ezért is szeretnék a szülei, hogy gyerekként minél jobban kiélvezhesse a szabadságot.

Forrás: Facebook/Kensington Palace

Az óvoda, ahová beíratták György herceget, nagyon is egyetért a szülők hozzáállásával. A Montessori-pedagógia szabadságra ösztönzi a gyerekeket. "Annyi szabadságot kell adni nekik, amennyit csak lehetséges, és addig, ameddig csak lehetséges" - vallják. Ez a rendszer erős, önbalommal teli embereket nevel, akik mindig készen állnak majd arra, hogy helyes döntést hozzanak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.