Gábor Zsazsa még nem tudja, hogy meghalt a lánya

Forrás: AFP -
halál gyermek Gábor Zsazsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ágyhoz kötve, súlyos betegen fekszik a magyar díva Bel Air-i otthonában. A férje még nem mondta el neki, hogy lánya már egy éve nincs köztük - attól fél ugyanis, hogy megölné a hír.

Gábor Zsazsa egyetlen lánya már egy éve meghalt stroke következtében, de a magyar díva még mindig nem tudja, hogy elvesztette gyermekét. Zsazsa állítólag nagyon rossz állapotban van, de a férje hét lakat alatt őrzi - írja a Best magazin.

Forrás: AFP

Hollywood leghíresebb magyarjának egy szem gyermeke, Francesca egy éve, 67 éves korában halt meg. Zsazsa jelenlegi férje, Frederick von Anhalt már akkor elhatározta, hogy soha nem fogja közölni vele a rossz hírt.

“Soha nem fogom megmondani neki, hogy a lánya nincs többé. Nemcsak összetörné a szívét, de meg is ölné ez a hír. Magas a vérnyomása, még agyvérzést kapna "- jelentette ki a 72 éves Frederick.

Forrás: Northfoto

Gábor Zsazsáról már 10 éve egyfajta gyámként gondoskodik férje. Az egykor tündöklő sztárt rengeteg baleset és betegség érte élete során, mára már magatehetetlenné vált. A rossznyelvek szerint Frederick - aki gyakori vendége a hollywoodi partiknak - alig várja már, hogy a teljes vagyon rászálljon.

Mégsem lesz világhírű színész Krasznai Tündehttp://www.life.hu/sztarok/20160129-krasznai-tunde-megsem-lesz-szinesz.htmlAhogy a Life.hu is beszámolt róla, Krasznai Tünde egy amatőr társulatnál tanulta a színészmesterséget, hogy tavasszal már Brigitte Bardot bőrébe bújhasson. Úgy látszik, mindez meghiúsult, mert Tünde rájött: neki az éneklés az élete. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsát lábfetisiszták zaklatjákhttp://www.life.hu/sztarok/20160129-demcsak-zsuzsat-a-tv2-musorvezetojet-labfetisisztak-zaklatjak.htmlA műsorvezető elárulta, szerinte Magyarország a lábfetisiszták országa. Volt, aki azt kérte, küldje el neki a használt harisnyáját, de durva képeket is kapott már üzenetben. TV + Sztárok--Alekosz meztelen feneket villantott http://www.life.hu/sztarok/20160129-alekosznak-a-tv2-edes-elet-sztarjanak-kilatszott-a-feneke-amikor-beleugrott-a-medencebe.htmlÚjabb titok derült ki a szájhősről, aki elárulta: kiváló toronyugró volt, és a gyöngyhalászásban is otthon van. Ezt a két dolgot ötvözte és mutatta be az uszodában Baukó Évának, ám közben elhagyta a fürdőgatyáját. TV + Sztárok--Ezért van konfliktus Hódi Pamela és Baukó Éva közthttp://www.life.hu/sztarok/20160129-kiderult-miert-van-konfliktus-hodi-pamela-es-bauko-eva-kozott-tv2-edes-elet-cimu-adasaban.htmlA két sztár nem igazán szívleli egymást, amit nem is titkolnak. Most viszont fény derül a kettőjük közti rossz viszony okára is. TV + Sztárok--Rejtélyes üzenetet hagyott Gisele Bündchen http://www.life.hu/sztarok/20160129-gisele-bundchen-instagramra-posztolt-titokzatos-uzenetet.htmlA modell Instagram-oldalán osztotta meg rajongóival a titokzatos üzenetet, miszerint ő nem olyan, amilyennek mások gondolják. TV + Sztárok--Gera Zoltán: „Legtöbbször anyukámat loptam meg”http://www.life.hu/sztarok/20160129-gera-zoltan-futbalista-fiatalkorarol-vallott-amikor-meg-edesanyjat-is-meglopta.htmlA focista arról vallott, hogy bár fiatal korában elindult a lejtőn, végül Istennek köszönhetően révbe ért az élete. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.