A pedofilok miatt bánta meg Katie Price, hogy agyonsminkelte 8 éves lányát

Katie Price pedofil smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, a meztelenkedéseiről híres Katie Price lánya egyre inkább hasonlít anyukájára. Mivel még csak 8 éves a kislány, ez sajnos nem válik előnyére.

Katie Price egy talk show-ban vallotta be, hogy talán mégiscsak hiba volt Barbie babává sminkelnie lányát, Princess Tiaamii Crystal Esther Andrét. Állítása szerint sokat tanult a kommentelőktől, akik hol szépen, hol kevésbé szépen hívták fel a figyelmét arra, hogy egy 8 évesnek nem kellene így kinéznie.

Forrás: Instagram/ Katie Price

"Princess látja, hogyan pózolok, azt hiszi, ez a természetes. Nekem ebben nincs semmi, csak az anyukáját másolja. De miután kiraktam a képet, az emberek hívták fel a figyelmem, hogy 'Istenem, Katie, gondolj már a pedofilokra.' És azt gondoltam, 'Ó, igen, igazatok van.' Amikor valaki szól, csak akkor veszed észre" – mondta Katie, aki azt is elárulta, hogy lánya apjával, Peter Andréval szépen összevesztek, mert a 90-es évek sztárja nagyon nem örült a képeknek.

Rejtélyes üzenetet hagyott Gisele Bündchen http://www.life.hu/sztarok/20160129-gisele-bundchen-instagramra-posztolt-titokzatos-uzenetet.htmlA modell Instagram-oldalán osztotta meg rajongóival a titokzatos üzenetet, miszerint ő nem olyan, amilyennek mások gondolják. TV + Sztárok--Kopaszon tér vissza a Barátok köztbe Rékasi Károly http://www.life.hu/sztarok/20160129-rekasi-karoly-tartott-a-visszaterestol-teljesen-atalakul-bartha-zsolt-karaktere-a-sorozatban.htmlA színész hét hónappal ezelőtt súlyos motorbalesetet szenvedett, és ennek következtében a karakterének is hosszú szabadságra kellett mennie. Most visszatér, de a nézők meglepetésére kicsit másképp. TV + Sztárok--Börtöndolgozó cáfolja Lajcsi történeteit http://www.life.hu/sztarok/20160129-bortondolgozo-cafolja-lagzi-lajcsi-torteneteit.htmlA büntetés-végrehajtás több dolgozója hüledezve hallgatta Lagzi Lajcsi börtönnapjainak történetét. Állítják, több dolog is hibádzik abban, amit a zenész mond. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoSzepesi Niki: „Szakítottam a régi életemmel"http://www.life.hu/sztarok/20160128-szepesi-nikolett-egykori-uszono-botranykonyv-iro-parra-es-munkara-talalt.htmlAz egykori botrányhősnő, aki szexkönyveivel borzolta a közvéleményt és a sztárpasik idegeit, most révbe ért. TV + Sztárok--Ada visszatér a képernyőrehttp://www.life.hu/sztarok/20160129-ada-visszatert-a-kepernyore.htmlA Reflektortól decemberben elbocsátott műsorvezető barátnőjével, Kisóval közös képet posztolt, mégpedig nem másról, mint egy forgatásról. TV + SztárokOrigoSchobert Norbi súlyos titokkal sokkolta rajongóithttp://www.life.hu/sztarok/20160129-schobert-norbi-bevallotta-hogy-utal-edzeni.htmlA fitneszguru legújabb Facebook-posztja durva kommentcunamit indított: rengeteg rajongó kelt ki magából, sokan pedig kiálltak Norbi mellett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.