Miley Cyrus terhes? Félreérthető fotót posztolt az énekesnő

Miley Cyrus fotó terhesség Liam Hemsworth párkapcsolat énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár héttel ezelőtt röppent fel, hogy a sztár és egykori vőlegénye, Liam Hemsworth újra egy párt alkotnak. A legújabb hírek alapján pedig Miley kisbabát vár, azonban szerintünk erre igencsak kevés az esély. 

Miley a hivatalos Instagram oldalán tett közzé egy képet, melyen igencsak nagy hassal látható. A kommentelők persze azonnal találgatásokba kezdtek, és több külföldi hírportál szerint is az énekesnő gyermeket vár - írja a Lifestyle.

Forrás: Instagram/mileycyrus

Egy nevét elhallgató közös barátjuk szerint azért volt ilyen sietős az újbóli eljegyzés, mert a pár túl akar esni az esküvőn a baba érkezése előtt. Szerintünk inkább csak egy viccről van szó, hiszen az énekesnő sosem titkolta, hogy rendszeresen fogyaszt különböző drogokat, és a képen is úgy tűnik, mintha marihuánát fogyasztana.

Roberto konyhája: Darált húsos marharaguleveshttp://www.life.hu/csalad/20160201-rostas-robert-a-life-hu-sefjedaralt-husos-marharagu-levese.htmlSzeretnéd te is új formában látni a padlizsánt és a cukkinit a tányérodon? Ebben a levesben felfedezheted, hogy nem csak salátában vagy roston sütve lehet elkészíteni. Kellemesen felváltja a krumplit vagy a petrezselyemgyökeret a levesben, és kicsit kizökkent a megszokásból. Család--Újabb titkok szivárogtak ki a királyi családról: Kitálalt a családi tiszteletes! http://www.life.hu/csalad/20160201-erzsebet-kiralyno-es-a-kiralyi-csalad-titkai-a-tiszteletes-meglepo-titkokat-arult-el-az-uralkodorol.htmlJack Kellet egy egész hétvégét tölthetett II. Erzsébettel és családjával a Balmoral kastélyban. Az élményeit most megosztotta a nyilvánossággal. CsaládOrigoHárom nő kálváriája - Mit nevezhetünk családnak?http://www.life.hu/csalad/20160127-alternativ-csalad-ket-anyuka-es-egy-gyerek.htmlA Londonban élő Livvyt egészen csecsemőkora óta édesanyja és a nagynénje nevelte. Mivel azonban gondviselői nem alkotnak egy párt, "csupán" testvéri kötelék fűzi őket össze, jogi szempontból nem számítanak családnak. Így az ezzel járó hasznokat sem élvezhetik. Család--Sarka Kata igazi királylány volt kiskorában - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20160129-sarka-kata-modell-gyonyoru-kiralylany-volt-kiskoraban-amikor-elsoaldozo-volt.htmlA modell megmutatta, milyen gyönyörű ruhát viselt, amikor az elősáldozásra készült. CsaládOrigoLányaként nevelte fel Bangó Margit a húgáthttp://www.life.hu/csalad/20160128-bango-margit-nevelte-fel-a-hugat.htmlÉdesanyjuk halála után a Kossuth-díjas énekesnő harcolt azért, hogy hozzá kerüljön az akkor 10 éves Rózsika. Család--Megmutatta kisfiát a One Direction énekese, Louis Tomlinson - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20160128-louis-tomlinson-a-one-direction-tagja-megmutatta-elso-kisfiat-cuki-babafoto.htmlA 24 éves énekes a világhírű fiúbanda első apukája. Persze rettenően büszke, így egy képet is megosztott gyermekéről a rajongói oldalán. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.