Sorsszerű! Ma van Shakira és Gerard Piqué nagy napja

Forrás: EPA -
Shakira Gerard Piqué születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű énekesnő és párja, a Barcelona labdarúgója között pontosan 10 év a korkülönbség.  

Shakira ma ünnepli 39. születésnapját. Szívdöglesztő szerelme, Piqué fejéből soha nem fog kiemenni még véletlenül sem ez a dátum, hiszen ő is ezen a napon született, csak 10 évvel később.

Forrás: EPA

A sztárpár családjában ez az időszak egyébként is az ünneplésről szól. Január végén született ugyanis mindkét, hihetetlenül édes gyermekük. Első csemetéjük, Milan Piqué Mebarak 2013. január 22-én, második gyerekük, Sasha Piqué Mebarak 2015. január 29-én látta meg a napvilágot Barcelonában.

Forrás: AFP/Josep Lago
Félelem és reszketés az iskolapadban http://www.life.hu/csalad/20160201-magyar-iskolarendszer-a-felveteli-miatt-stresszelnek-a-gyerekek.htmlCsalódott gyerekek, háborgó anyukák és hibás megoldókulcs: az idei központi középiskolai felvételik bőven okoztak fejfájást diákoknak és szüleiknek egyaránt. A megoldhatatlan feladatok körüli botrány máig nem ült el, a Life.hu szakértőjével, Majsai László pszichopedagógussal beszélgetve megpróbáltunk kicsit a mélyére ásni a történteknek, ezúttal nem a felvételi szakmaiságára, hanem a gyerekekre gyakorolt lélektani hatására összpontosítva. CsaládThinkstockBruce Willis végre szeretne egy kisfiút!http://www.life.hu/csalad/20160202-bruce-willis-es-felesege-emma-heming-szeretnenek-egy-kisfiut.htmlA sztár és felesége szeretnék bővíteni családjukat egy újabb babával, viszont most a sok lány mellé kivételesen egy kisfiút szeretnének. Család--Raikkönen kisfia piros Ferrariban hasítotthttp://www.life.hu/csalad/20160201-ferrari-piros-auto-szulinap.htmlMég csak egyéves Kimi Raikkönen kisfia, de már most úgy ünnepelte a születésnapját, amiről a legtöbb férfi csak álmodhat. CsaládOrigoCameron Diaz eléggé kikerekedett - Csak nem terhes?http://www.life.hu/csalad/20160201-cameron-diaz-varandos-meghizott-a-szineszno-az-uj-fotoin-latszik-a-valtozas.htmlA színésznő bő ingben, és egy derékra kötött pulóverrel indult bevásárolni a minap. Mikor meglátta a fotósokat, rögtön takargatni kezdte a hasát. CsaládOrigoMiley Cyrus terhes? Félreérthető fotót posztolt az énekesnő http://www.life.hu/csalad/20160201-miley-cyrus-fotoja-alapjan-gyermeket-var-liam-hemsworth-es-o-ujra-egy-par.htmlPár héttel ezelőtt röppent fel, hogy a sztár és egykori vőlegénye, Liam Hemsworth újra egy párt alkotnak. A legújabb hírek alapján pedig Miley kisbabát vár, azonban szerintünk erre igencsak kevés az esély. Család--Vanessa Hudgens gyászol: Meghalt az édesapjahttp://www.life.hu/csalad/20160201-vanessa-hudgens-edesapja-elhunyt-par-oraval-a-grease-eloadasa-elott.htmlAz énekesnő pár órával az élő show előtt értesült egy tragikus hírről. Elvesztette édesapját, aki már régóta küzdött a rákkal. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.