Ryan Reynolds nehezen szokta meg az apaságot

apaság nehézség Ryan Reynolds
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész őszintén vallott a nehézségekről, amit a szülővé válás okozott. A sztárnak meg kellett tanulnia, hogyan kezelje a jelentős változásokat az életében.

Ryan Reynolds apává vált, ami nem kis melót jelent a számára. Ez volt az egyik nagy változás az életében, de emellett még egy veszteséggel is meg kellett küzdenie, 2015 októberében ugyanis elhunyt az édesapja.

Forrás: AFP/Odd Andersen

A szülő elvesztése nagy nehézséget okozott számára, de az apává válás nem kevésbé.

„Az első hat hónapban csak próbálod megtalálni a módját, hogyan tudnád folytatni a normál életedet. Csak az alváshiány és az attól keletkező hallucinációk maradtak" – panaszolta a sztár.

Természetesen ettől függetlenül Reynolds nagyon lelkiismeretes és gondos apuka. Folyamatosan ellenőrzi, hogy lélegzik a gyerek alvás közben. A szülővé válás mellett apukája elvesztéséről is mesélt a színész.

Forrás: AFP

Elárulta, hogy nagyon összetett volt a kapcsolatuk, amikor eltávozott, rengeteg kérdése maradt megválaszolatlanul a színésznek.

Nemcsak olyasmikre gondolok, amik vele kapcsolatosak, hanem olyan dolgokra is, mint például, hogy hogyan legyek jobb apa, jobb férj és jobb ember” - vallotta be a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.