A legromantikusabb és legerotikusabb ajándékötletek Valentin-napra

Forrás: Thinkstock -
feleség ajándék Valentin-nap ünnep tippek-tanácsok szerelem férj Valentin2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már csak pár nap, és itt a szerelmesek ünnepe! Az alábbiakban olyan kreatív ötleteket gyűjtöttünk össze, amelyek segítségével minden szerelmesnek garantáltan emlékezetes marad az idei Bálint-nap.

Persze, tudjuk jól, hogy a Valentin-nap nem mindenkinek a szíve csücske. Sokan ódzkodnak tőle, mondván, hogy csak egy amerikai giccs, amivel még több pénzt próbálnak kisajtolni az emberekből. Éppen ezért most olyan ajándékokat próbáltunk kitalálni, amelyekre nem kell egy vagyont költeni - a lényeg a szándék és a szerelem!

Forrás: Thinkstock

Romantikus, vagy inkább erotikus meglepetésen gondolkodsz? Mindkét variációra vannak tippjeink!

Romantikus

Szív küldi

Csak egy rakat borítékra van szükséged, és egy kis kreativitásra. Hogy miket teszel a borítékokba, az rád van bízva: közös fényképet, szerelmes idézetet, vagy akár egy kagylót a legutóbbi közös nyaralásotokról. Ezeket a borítékokat szerelmed különböző alkalmakkor nyithatja ki, (ha nagyon precíz vagy, akár egy beosztást is készíthetsz neki), egy nehéz nap, vagy akár egy heves vita után garantáltan jobb kedvre fogja deríteni, és eszébe juttatja majd a megannyi szép, közös emléketeket.

Forrás: Thinkstock

Randiguru

A randizás, a változatos közös programok újra és újra élettel tudnak megtölteni egy kapcsolatot. Éppen ezért ajándékozz kedvesednek, vagyis magatoknak egy évnyi randizást! Találj ki előre 12 programot, minden hónapra egyet, és irkáld fel őket egy cetlire. Nem kell nagy dologra gondolnod, lehet egy mozi, egy séta a kedvenc parkotokban, vagy akár egy romantikus, gyertyafényes vacsora otthon. A cetliket kedves kis borítékokba is rakhatod.

Szerelmetek filmje

Rengeteg ingyenes videókészítő program van már a neten, sőt némelyik okostelefonnak is van ilyen funkciója. Gyűjtsd össze kapcsolatotok legemlékezetesebb, legromantikusabb vagy akár legviccesebb pillanatait, válaszd ki hozzá kedvenc zenéiteket, és indulhat is az alkotás. Nem kerül egy fillérbe sem, mégis nagy örömet tudsz vele okozni!

Erotikus

Szexi környezet

Ha igazán elszánt vagy, a szexi díszbe öltöztetett hálószobát kombináld az ezt követő másik két erotikus ötlettel is! De a hálószobára visszatérve: ha párodat hazaérve vörös rózsák, hangulatos gyertyák, egy üveg finom bor, és egy, az ágy végére akasztott plüssbilincs várja, garantáltan nem ódzkodik majd tovább a Valentin-nap megünneplésétől.

Forrás: Thinkstock

Bújj álruhába

Egy szexi nővérke, aki önfeláldozóan ápolja betegét? Vagy egy dögös tanár néni, aki elnáspángolja a rossz diákot? Ha szerelmeteket egy, az eddigiektől szokatlan kontextusba helyezed, megannyi új, és nem mellesleg élvezetes élmény várhat rátok február 14-e éjjelén.

Magánshow

Ha már megvan a ruha, gondolkozz kicsit a tálaláson! Egy szexi tánc vagy egy kitalált, huncut történet garantáltan elkápráztatja a szerelmedet. Fáradozásod biztosan nem marad majd viszonzatlanul.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.