Lindsay Lohan Woody Harrelson börtön sztárok Hollywood letartóztatás Drew Barrymore ítélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem minden hírességnek volt fenékig tejfel a gyermekkora, sőt! Egy-egy balhés, erőszakos szülő igencsak meg tudja keseríteni a család életét. Most olyan sztárok következnek, akiknek az édesapja anno a börtön is megjárta.

Lindsay Lohan

Lindsay New Yorkban született 1986. július 2-án, Michael és Dina Lohan első gyermekeként. Édesapja, Michael Lohan évtizedekig rendszeres visszatérője volt a börtönnek: 1990-ben bennfentes kereskedelem miatt kerül rács mögé, 1997-ben a próbaidő megsértése miatt, 2004-ben ittas vezetés és erőszakos viselkedés miatt. Emellett – a szintén balhés életű – Lindsay többször nyilatkozott arról, hogy gyerekkorában az apja sokszor bántalmazta az édesanyját is: „Az apám hol velünk volt, hol otthagyott minket. Volt, hogy eltűnt három napra, és amikor visszajött, féltünk attól, hogyan is fog viselkedni. Sokszor próbáltam megvédeni a testvéreimet és az édesanyámat.”

Forrás: AFP

Drew Barrymore

Drew Barrymore gyerekkora sem volt egy leányálom. Apja, John Drew Barrymore többször is börtönbe került az 1950-es és 60-as években kábítószer-használat és családon belüli erőszak miatt. Első feleségét Carát, többször is bántalmazta.

Forrás: AFP, Wikipédia

Woody Harrelson

A színész édesapja a fél életét rácsok mögött töltötte. Voyde Charles Harrelsont először 1973-ban ítélték el gyilkosságban való részvétel miatt: 1968-ban részt vett egy Sam Degelia nevű férfi megölésében. A büntetése 15 év börtön volt, de jó magaviselet miatt öt év után, 1978-ban szabadon engedték. Nem kellett volna. Egy évre rá ugyanis megölte John H. Wood kerületi bírót. A második eset után már életfogytiglani börtönbüntetés volt az ítélet, 2007-ben végül a rácsok mögött hunyt el.

Forrás: AFP
Nyílt levél egy felnőtt fiúhoz, aki képtelen megállni a saját lábánhttp://www.life.hu/csalad/20160204-egy-elkeseredett-edesanya-nyilt-levele-felnott-fiahoz.htmlAz alábbiakban annak az elkeseredett édesanyának a levelét közöljük, akinek a felnőtt fia még harminc éves kora után is képtelen a saját lábán megállni, és boldogulni az életben. Család--A világ legsikeresebb asszonyai: Taylor Swifthttp://www.life.hu/csalad/20160202-a-vilag-legsikeresebb-noi-sorozat-taylor-swift-amerikai-enekesno.htmlMindössze 26 évesen választották a világ egyik legbefolyásosabb nőjének, de volt már az év dalszerzője is, továbbá 6 Grammyvel és 10 American Music Awards díjjal is büszkélkedhet. A világ legsikeresebb asszonyai sorozatunk következő részében Taylor Swift amerikai énekesnő életútját járjuk körbe. Család--Testvérek, fiatalok, sikeresek, vállalkozókhttp://www.life.hu/csalad/20160202-szanto-kitti-es-szanto-norbi-fiatal-vallalkozok-sikere.htmlA sikerhez vezető út fiatalos lendülettel, kreativitással és bátorsággal van kikövezve - a Szántó-testvérek esetében legalábbis mindenképpen. Kitti és Norbi két éve vágott bele a vállalkozói létbe, munkájukat pedig néhány hete a Magyar Franchise-szövetség az év franchise-vállalkozója díjjal tüntette ki. A testvérpárral az általuk vezetett budapesti, XVI. kerületi üzletben beszélgettünk. CsaládOrigoFélelem és reszketés az iskolapadban http://www.life.hu/csalad/20160201-magyar-iskolarendszer-a-felveteli-miatt-stresszelnek-a-gyerekek.htmlCsalódott gyerekek, háborgó anyukák és hibás megoldókulcs: az idei központi középiskolai felvételik bőven okoztak fejfájást diákoknak és szüleiknek egyaránt. A megoldhatatlan feladatok körüli botrány máig nem ült el, a Life.hu szakértőjével, Majsai László pszichopedagógussal beszélgetve megpróbáltunk kicsit a mélyére ásni a történteknek, ezúttal nem a felvételi szakmaiságára, hanem a gyerekekre gyakorolt lélektani hatására összpontosítva. CsaládThinkstockNyílt levél egy lázadó tinihezhttp://www.life.hu/csalad/20160126-egy-elkeseredett-edesanya-levele-13-eves-tini-lanyahoz.htmlA kamaszkor átvészelése minden szülőnek feladja a leckét. Ez az időszak olyan intenzív szellemi-érzelmi változásokkal jár, hogy néha a legtürelmesebb szülő is kevés ahhoz, hogy kezelni tudja önfejű gyerekének lázadásait. Az alábbi sorok írója egy elkeseredett édesanya, aki nyílt levélben szeretne üzenni 13 éves, kamaszodó lányának. Család--Montessori-pedagógia – Így válik majd György hercegből boldog és öntudatos felnőtthttp://www.life.hu/csalad/20160126-gyorgy-herceg-brit-tronorokos-montessori-ovodaba-jar-montessori-pedagogia.htmlEgész Anglia lázban ég a kis György herceg óvodai tanulmányai miatt. Na nem azért aggódnak, vajon elég ügyes lesz-e a trónörökös az óvodai foglalkozásokon, az elszánt angol szülők azon munkálkodnak, hogy valahogy a saját csemetéjüket is bejutassák abba az oviba, ahova a herceg jár. Minden szülő György herceget szeretné gyermeke legjobb barátjának. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.