Kiderült, ki után kapta a nevét Ryan Reynolds és Blake Lively közös lánya

Forrás: AFP/Valery Hache -
Zöld Lámpás színész Önkívület X-Men kezdetek: Farkas Blake Lively Ryan Reynolds
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég maga a sztárapuka árulta el, miért kapta kislánya a meglehetősen fiús hangzású James keresztnevet.

Ryan Reynolds és Blake Lively kislányuk születése után sokáig titkolták közös gyermekük valódi nevét - a büszke apuka sokáig imádott viccelődni jobbnál jobbnak tűnő névválasztásaikkal.

Forrás: AFP/Valery Hache

Később végre kiderült, hogy a kissé fiús hangzású James nevet kapta a csöppség, mivel a Blake egyébként is uniszex név, és ezt a hagyományt szerették volna továbbvinni a családban - legalábbis ezt jelölte meg indokként Ryanék egyik közeli forrása (akitől egyébként később búcsút is vett a színész, mert kipakolta a sajtónak a titkukat).

Így reagált a nagymama, amikor meglátta az ikerunokáit - Videó!http://www.life.hu/csalad/20160203-meghato-pillanat-a-nagymama-eloszor-talalkozott-ikerunokaival-video-a-csaladi-pillanatrol.htmlA nő nagyobbik fia először eltitkolta, hogy párja két kislánynak adott életet. Közel 17 órát utaztak, hogy mindenki közelebbről is szemügyre vehesse a piciket. CsaládThinkstockTestvérek, fiatalok, sikeresek, vállalkozókhttp://www.life.hu/csalad/20160202-szanto-kitti-es-szanto-norbi-fiatal-vallalkozok-sikere.htmlA sikerhez vezető út fiatalos lendülettel, kreativitással és bátorsággal van kikövezve - a Szántó-testvérek esetében legalábbis mindenképpen. Kitti és Norbi két éve vágott bele a vállalkozói létbe, munkájukat pedig néhány hete a Magyar Franchise-szövetség az év franchise-vállalkozója díjjal tüntette ki. A testvérpárral az általuk vezetett budapesti, XVI. kerületi üzletben beszélgettünk. CsaládOrigoGyörgy herceg már be is illeszkedett az új környezetbehttp://www.life.hu/csalad/20160203-gyorgy-herceg-beilleszkedett-az-ovodaba.htmlA hírek szerint imád óvodába járni Katalin hercegné és Vilmos herceg legidősebb gyermeke, aki hamar megbarátkozott az új napirendjével, társaival és a pedagógusokkal. Család--Gyereket tervez Sofia Vergara és Joe Manganiellohttp://www.life.hu/csalad/20160204-sofia-vergara-szineszno-es-joe-manganiello-szinesz-gyereket-terveznek.htmlIlyen géneket kár lenne nem tovább örökíteni! Családbővítésen gondolkodik Hollywood legszexibb álompárja. Család--Görög Zitáéknál egész évben áll a bálhttp://www.life.hu/csalad/20160204-gorog-zita-modell-spongyabob-jelmezt-keszitett-kisfianak.htmlSpongyaBob-jelmezt készített gyermekeivel a modell-műsorvezető. Család--A Szulejmán sztárja kisfia miatt békül feleségévelhttp://www.life.hu/csalad/20160204-a-szulejman-foszereploje-halit-ergenc-sztarja-kisfia-miatt-bekul-felesegevel.htmlA történelmi ihletésű sorozat főszereplője, a Szulejmánt alakító, Halit Ergenc, majdnem elvesztette felségét, ám az utolsó pillanatban észbe kapott. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.