kereszteződés szülés újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szüléshez riasztották a mentőket Somogy megyében. A mentőknek arra sem volt idejük, hogy bevigyék a kismamát a kórházba, ezért útközben kellett félreállniuk, hogy levezethessék  a szülést.

A kismama otthon volt, amikor megindult nála a szülés, és olyan gyorsasággal zajlottak az események, hogy a kiérkező mentőknek

arra sem volt idejük, hogy kórházba szállítsák.

Végül Kaposvár belterületén, egy kereszteződésben kellett leállnia a mentőnek, hogy a világra segítsék a kis Alexandrát.

A kis Szandra Forrás: Facebook / Országos Mentőszolgálat

A baba 2850 gramm, 53 centi és egészséges. Gratulálunk a családnak és a mentőknek!

Így ficánkol Jessica Bielen 10 hónapos kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20160205-jessica-biel-szineszno-kisfiaval-kozos-kepet-posztolt-instagram.htmlA Hetedik mennyország és a Valentin nap színésznője egy ennivalóan édes fényképpel köszönt be követőinek képmegosztó oldalán. CsaládAFPNyílt levél egy felnőtt fiúhoz, aki képtelen megállni a saját lábánhttp://www.life.hu/csalad/20160204-egy-elkeseredett-edesanya-nyilt-levele-felnott-fiahoz.htmlAz alábbiakban annak az elkeseredett édesanyának a levelét közöljük, akinek a felnőtt fia még harminc éves kora után is képtelen a saját lábán megállni, és boldogulni az életben. Család--Pöttöm világsztárok, mégis odavagyunk értükhttp://www.life.hu/csalad/20160204-alacsony-magas-ferfiak.htmlA kedvenc világszárjainkat legtöbbször csak távolról csodálhatjuk, ezek alapján pedig kialakítunk róluk egy képet, amin nagy Ő pózban feszítenek. De ácsi! Fantáziálgassunk egy kicsit arról, hogy mi történne, ha a valóságban is összefutnánk kedvencünkkel és kiderülne, hogy alacsony?! Vajon elfogadnánk Frodótól a gyűrűt? Család--A világ legsikeresebb asszonyai: Taylor Swifthttp://www.life.hu/csalad/20160202-a-vilag-legsikeresebb-noi-sorozat-taylor-swift-amerikai-enekesno.htmlMindössze 26 évesen választották a világ egyik legbefolyásosabb nőjének, de volt már az év dalszerzője is, továbbá 6 Grammyvel és 10 American Music Awards díjjal is büszkélkedhet. A világ legsikeresebb asszonyai sorozatunk következő részében Taylor Swift amerikai énekesnő életútját járjuk körbe. Család--Így reagált a nagymama, amikor meglátta az ikerunokáit - Videó!http://www.life.hu/csalad/20160203-meghato-pillanat-a-nagymama-eloszor-talalkozott-ikerunokaival-video-a-csaladi-pillanatrol.htmlA nő nagyobbik fia először eltitkolta, hogy párja két kislánynak adott életet. Közel 17 órát utaztak, hogy mindenki közelebbről is szemügyre vehesse a piciket. CsaládThinkstockRyan Reynolds nehezen szokta meg az apaságothttp://www.life.hu/csalad/20160203-ryan-reynolds-oszinten-vallott-az-apasag-nehezsegeirol.htmlA színész őszintén vallott a nehézségekről, amit a szülővé válás okozott. A sztárnak meg kellett tanulnia, hogyan kezelje a jelentős változásokat az életében. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.