Nádai Anikó kisfia a szemeit az édesanyjától örökölte

kisfiú hasonlóság anya Nádai Anikó cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kis Patrik le sem tagadhatná édesanyját, hiszen mintha Anikó nézne ránk vissza a fotón, amit kisfiáról posztolt.

A kommentelők odavoltak a cuki képért, és sokan megjegyezték, hogy Patrik mennyire hasonlít az anyukájára. Az biztos, hogy ezekért a szemekért odalesznek majd a lányok, ha a picur fiú férfivá cseperedik.

Forrás: Facebook/Nádai Anikó
Roberto Konyhája: Fűszeres húsgolyó fehérboros mártásban, tagliatellévelhttp://www.life.hu/csalad/20160208-rostas-robert-a-life-hu-sefje-fuszeres-husgolyot-keszit-tagliatellevel.htmlEz a tészta nagy kedvencemmé vált, egy jól bevált recept a vendégváráshoz. A fotózás előtti teszt főzésen a fehérbor és a marhahús ízére koncentráltam. Amikor a hűtőben megláttam egy kósza rokfort sajt darabot, azonnal belemorzsoltam a már tejszínben cikázó húsgolyók közé. A száraz fehérbor és rokfort sajt kombinációja teszi igazán ütőssé ezt a receptet. Mindenkinek ajánlom! Család--Rubint Réka kislányában önmagát látjahttp://www.life.hu/csalad/20160208-rubint-reka-fitnesz-edzo-kislanyaban-laraban-onmagat-latja-mert-kivul-belul-hasonlitanak.htmlMint két tojás, úgy hasonlít egymásra a fitneszdíva és kislánya, Lara. Család--Berki Natasa Zselykénél senki sem eszi édesebben a lángosthttp://www.life.hu/csalad/20160208-berki-natasa-zselyke-cukin-torkoskodott-amikor-egy-hatalmas-langos-falt-be.htmlBerki Krisztián kislánya lángosos napot tartott, és nagyon édesen falta a magyar gasztronómia egyik jellegzetes finomságát. Család--Hírességek börtönviselt szüleihttp://www.life.hu/csalad/20160205-hiressegek-akiknek-szulei-bortonben-ultek.htmlNem minden hírességnek volt fenékig tejfel a gyermekkora, sőt! Egy-egy balhés, erőszakos szülő igencsak meg tudja keseríteni a család életét. Most olyan sztárok következnek, akiknek az édesapja anno a börtön is megjárta. CsaládAFPÍgy ficánkol Jessica Bielen 10 hónapos kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20160205-jessica-biel-szineszno-kisfiaval-kozos-kepet-posztolt-instagram.htmlA Hetedik mennyország és a Valentin nap színésznője egy ennivalóan édes fényképpel köszönt be követőinek képmegosztó oldalán. CsaládAFPGörög Zitáéknál egész évben áll a bálhttp://www.life.hu/csalad/20160204-gorog-zita-modell-spongyabob-jelmezt-keszitett-kisfianak.htmlSpongyaBob-jelmezt készített gyermekeivel a modell-műsorvezető. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.