Rubint Réka kislányában önmagát látja

Forrás: Facebook/Rubint Réka -
Rubint Réka hasonlóság Schobert Lara kislány fitnesz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint két tojás, úgy hasonlít egymásra a fitneszdíva és kislánya, Lara.

Egy fotó kapcsán nyáron már megállapítottuk, hogy Réka és Lara úgy festenek, mintha ikertestvérek lennének. A Borsban a fitneszdíva azt is elárulta, a hasonlóság nem csak külsőségekben mutatkozik meg.

Forrás: Facebook/Rubint Réka

„Nem csak külső jegyekben hasonlítunk egymásra! Ahogy én, úgy ő is mindig visszaszalad még valamiért a lakásba, mert elfelejtett valamit, neki is mindig tele a keze, ahogy nekem. Jó látni rajta, hogy emberközpontú, rengeteg szeretet van benne, és segítőkész. Mérleg a csillagjegye, igazi művészlélek, ugyanakkor határozott céljai vannak az életben, mégsem erőszakos" – áradozott Réka kislányáról.

Ryan Reynolds az apjáról nevezte el a kislányát http://www.life.hu/csalad/20160207-ryan-reynolds-halott-edesapjarol-nevezte-el-elso-gyermeket-a-kislany-cuki-nevet-kapott.htmlA világsztárnak egy évvel ezelőtt jött világra első gyermeke, aki egy igazán különleges nevet kapott. Akkor senki nem értette, hogy vajon honnan jöhetett ez az ötlet, most viszont a sztár elárulta. Család--Kiderült, ki után kapta a nevét Ryan Reynolds és Blake Lively közös lányahttp://www.life.hu/csalad/20160205-ryan-reynolds-es-blake-lively-kislanya-james-a-szinesz-edesapja-utan-kapta-a-nevet.htmlNemrég maga a sztárapuka árulta el, miért kapta kislánya a meglehetősen fiús hangzású James keresztnevet. Család--Így ficánkol Jessica Bielen 10 hónapos kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20160205-jessica-biel-szineszno-kisfiaval-kozos-kepet-posztolt-instagram.htmlA Hetedik mennyország és a Valentin nap színésznője egy ennivalóan édes fényképpel köszönt be követőinek képmegosztó oldalán. CsaládAFPA Szulejmán sztárja kisfia miatt békül feleségévelhttp://www.life.hu/csalad/20160204-a-szulejman-foszereploje-halit-ergenc-sztarja-kisfia-miatt-bekul-felesegevel.htmlA történelmi ihletésű sorozat főszereplője, a Szulejmánt alakító, Halit Ergenc, majdnem elvesztette felségét, ám az utolsó pillanatban észbe kapott. Család--Gyereket tervez Sofia Vergara és Joe Manganiellohttp://www.life.hu/csalad/20160204-sofia-vergara-szineszno-es-joe-manganiello-szinesz-gyereket-terveznek.htmlIlyen géneket kár lenne nem tovább örökíteni! Családbővítésen gondolkodik Hollywood legszexibb álompárja. Család--Pöttöm világsztárok, mégis odavagyunk értükhttp://www.life.hu/csalad/20160204-alacsony-magas-ferfiak.htmlA kedvenc világszárjainkat legtöbbször csak távolról csodálhatjuk, ezek alapján pedig kialakítunk róluk egy képet, amin nagy Ő pózban feszítenek. De ácsi! Fantáziálgassunk egy kicsit arról, hogy mi történne, ha a valóságban is összefutnánk kedvencünkkel és kiderülne, hogy alacsony?! Vajon elfogadnánk Frodótól a gyűrűt? Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.