Hatalmasat nőttek Ben Stiller gyerekei - Fotó!

színész család Ben Stiller Zoolander 2 filmbemutató premier gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színészt családja is elkísérte a Zoolander második részének New York-i bemutatójára.

Ben Stiller ritkán mutatkozik együtt gyermekeivel nyilvános eseményen, és tudatosan ügyel arra, hogy viszonylag normális gyermekkort biztosítson az immár 13 éves Ella Oliviának és 10 éves Quinlin Dempsey-nek.

Forrás: Northfoto

A színész csemetéi nemrég édesanyjukkal, Christine Taylorral együtt kísérték el Ben Stillert a Zoolander második részének New York-i bemutatójára, amelyet a róluk készült képek tanúsága szerint nagyon élveztek.

Ellától és Quinlintől nem áll távol a filmvilág: a kamaszlány feltűnt híres édesapja mellett az Éjszaka a múzeumban című filmben, Quinlin pedig a Madagaszkár 2-ben volt szinkronszínész.

Cuki fotót osztott meg kisfiáról Dundikahttp://www.life.hu/csalad/20160209-majka-es-dundika-kisfia-marian-cuki-fenykepe.htmlAz egykori playmate Instagram-oldalán mutatta meg, mennyire szereti kutyáját a kis Marián. Család--Liptai Claudia lánya napról napra szebb - Friss fotó!http://www.life.hu/csalad/20160210-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetojenek-lanya-panka-szuper-hajlekony.htmlPanka évek óta remek eredményeket ér el ritmikus sportgimnasztikában, édesanyja pedig nagyon büszke rá és egy fotón mutatta meg, hogy lánya mennyire hajlékony. A kép láttán megállapítottuk, hogy Panka napról napra egyre szebb. CsaládOrigoA legromantikusabb és legerotikusabb ajándékötletek Valentin-naprahttp://www.life.hu/csalad/20160205-a-legotletesebb-ajandekok-valentin-napra.htmlMár csak pár nap, és itt a szerelmesek ünnepe! Az alábbiakban olyan kreatív ötleteket gyűjtöttünk össze, amelyek segítségével minden szerelmesnek garantáltan emlékezetes marad az idei Bálint-nap. Család--Cuki fotót osztott meg kisfiáról Dundikahttp://www.life.hu/csalad/20160209-majka-es-dundika-kisfia-marian-cuki-fenykepe.htmlAz egykori playmate Instagram-oldalán mutatta meg, mennyire szereti kutyáját a kis Marián. Család--Sztárcsemeték találtak egymásra a Super Bowl alatthttp://www.life.hu/csalad/20160208-beyonce-kislanyara-vigyazott-a-coldplay-enekesenek-lanya.htmlGwyneth Paltrow és Chris Martin zenész-énekes tizenkét éves kislánya, Apple bébicsősznek csapott fel a Super Bowl alatt, ráadásul nem is akárkit kísérgetett: Blue Ivy Cartert, Beyonce és Jay Z közös csemetéjét. Család--Roberto Konyhája: Fűszeres húsgolyó fehérboros mártásban, tagliatellévelhttp://www.life.hu/csalad/20160208-rostas-robert-a-life-hu-sefje-fuszeres-husgolyot-keszit-tagliatellevel.htmlEz a tészta nagy kedvencemmé vált, egy jól bevált recept a vendégváráshoz. A fotózás előtti tesztfőzésen a fehérbor és a marhahús ízére koncentráltam. Amikor a hűtőben megláttam egy kósza darab rokfort sajtot, azonnal belemorzsoltam a már tejszínben cikázó húsgolyók közé. A száraz fehérbor és a rokfort sajt kombinációja teszi igazán ütőssé ezt a receptet. Mindenkinek ajánlom! Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.