Kanye West családja miatt dobott le egy netes bombát

Forrás: Origo -
Kanye West Kylie Jenner puma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik világhírű sportmárka arca, Kanye West eléggé bepörgött, amikor megtudta, hogy sógornője, Kylie Jenner leszerződött az egyik konkurenciához. A rapper egy Twitter-bejegyzésben szólt be a cégnek, és robbantott egy olyan bombát, ami már most elég nagyot szólt.

Nagyon úgy tűnik, hogy Kanye West-nek nem tetszik, hogy sógornője, hogy a 18 éves Kylie Jenner egy hétszámjegyű szerződést kötött az egyik sportszergyártóval hétfőn.

Vajon a családi idill összedőlhet Kylie és Kim között is? Forrás: AFP/2014 Getty Images/Larry Busacca

A 38 éves rapper a Twitterén osztott meg egy bejegyzést csütörtökön, és úgy néz ki, hogy

szavait inkább az ellenségének tekintett cégnek szánta.

A családi és üzleti perpatvar azért törhet ki, mert Kanye-nek már szerződése van az egyik sportszergyártóval, és a rapper szeretné, ha Kylie nem támogatná a konkurenciát, legalábbis erre utal a Twitteren közzétett üzenete, amit 18 millió követőjével osztott meg.

"1000%, hogy ebből a Kylie nem lesz tagja a Puma csapatának, ez a családról szól! Kylie pedig 1000%-ban a Yeezy csapat része! Puma, visszaadjuk a pénzedet! Soha ne próbáld meg szétválasztani a családunkat!" - számolt be a Daily Mail.

Az egész azért is ironikus, mert a két konkurens cég egy testvérpár rossz viszonya miatt jött létre 1948-ban, ugyanis megromlott köztük a viszony. A testvérek eletük végéig versenyeztek egymással.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.