Harmadik gyermekét várja Katalin hercegné?

Forrás: AFP/Lionel Bonaventure -
terhesség Katalin hercegné terhes gyermekvárás várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak vizet, mást semmit sem ivott Vilmos herceggel való randiestjén, ami egyes feltételezések szerint nem jelenthet mást, mint hogy útban van a harmadik királyi bébi.

Ahogy azt a Life.hu megírta, Katalin hercegnét és Vilmos herceget a minap egy norfolki otthonukhoz közeli pubban látták együtt. A hercegi pár állítólag remekül érezte magát, ám míg Vilmos bort rendelt magának, addig Katalin hercegné ásványvizet kért - ennyi pedig éppen elég is volt ahhoz, hogy az OK! magazin és a Radar Online forrásai rögtön a hercegné állítólagos harmadik, útban lévő babájáról kezdjenek el beszélni.

Forrás: AFP/Lionel Bonaventure

Tény, hogy Vilmos legutóbbi kétértelmű megjegyzése alapján nem alaptalan a felvetés, hogy bármikor érkezhet az újabb királyi bébi. Azt se felejtsük el, hogy a tavaly májusban szült Katalin még szoptathat, ezért érthető módon tartózkodik az alkoholfogyasztástól. Katalin hercegné és Vilmos herceg kislánya, Charlotte tavaly májusban született meg, legidősebb gyermekük, a kis György herceg idén kezdte el az óvodát.

Hatalmasat nőtt Ingrid norvég hercegnő - Friss fotók!http://www.life.hu/csalad/20160122-ingrid-norveg-hercegno-hatalmasat-nott-es-nemreg-unnepelte-12-szuletesnapjat.htmlA norvég trón várományosáról 12. születésnapja alkalmából készültek a fényképek. CsaládOrigoHatalmasat nőttek Ben Stiller gyerekei - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20160210-ben-stiller-szinesz-gyerekei-ella-olivia-es-quinlin-dempsey-hatalmasat-nottek.htmlA színészt családja is elkísérte a Zoolander második részének New York-i bemutatójára. Család--Magánnyomozóval figyelteti 15 éves fiát Madonnahttp://www.life.hu/csalad/20160209-madonna-enekesno-magannyomozoval-figyelteti-15-eves-fiat-roccot.htmlA világhírű énekesnő nagyon aggódik legidősebb fiáért, Roccóért, aki jelenleg Madonna egykori férjével, Guy Ritchie-vel él Londonban. Család--Kelly Rowland furcsa indoka arra, miért nem mond a fiának nemethttp://www.life.hu/csalad/20160206-kelly-rowland-enekesno-nem-mond-nemet-a-fianak-elarulta-miert.htmlAz énekesnő egyelőre keresi a legmegfelelőbb útját annak, hogyan kommunikáljon 14 hónapos fiával, Titan Jewellel. Család--Kiderült, ki után kapta a nevét Ryan Reynolds és Blake Lively közös lányahttp://www.life.hu/csalad/20160205-ryan-reynolds-es-blake-lively-kislanya-james-a-szinesz-edesapja-utan-kapta-a-nevet.htmlNemrég maga a sztárapuka árulta el, miért kapta kislánya a meglehetősen fiús hangzású James keresztnevet. Család--György herceg már be is illeszkedett az új környezetbehttp://www.life.hu/csalad/20160203-gyorgy-herceg-beilleszkedett-az-ovodaba.htmlA hírek szerint imád óvodába járni Katalin hercegné és Vilmos herceg legidősebb gyermeke, aki hamar megbarátkozott az új napirendjével, társaival és a pedagógusokkal. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.