Megszületett D. Tóth András első gyermeke

Fotó: Polyák Attila - Origo -
szülés család D.Tóth András apa gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu információi szerint megszületett az RTL Klub híradósának, D. Tóth Andrásnak az első gyermeke. A baba a Semmelweis Egyetem II. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján jött világra.

Megszületett D. Tóth András első gyermeke, a kislány a Semmelweis Egyetem II. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján jött világra a Life.hu információi szerint.

Fotó: Polyák Attila - Origo

A híradós még tavaly augusztusban, közösségi oldalán számolt be arról, hogy apa lesz. "Sosem tudtam, hogy van-e nagyobb boldogság annál, mint amikor az ember megtudja, hogy gyereke lesz. Most már tudom, hogy nincs, ugyanis jövő év elején kisbabánk születik. Nagyon vártuk őt és mindketten kimondhatatlanul boldogok vagyunk" - írta akkor, majd testvére, D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című beszélgetős műsorának vendégeként később azt is elárulta, hogy kislányuk lesz. Gratulálunk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.