Hódi Pamela TV2 Berki Natasa Zselyke család szeretet Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Édes Élet sztárja bevallotta: arra vágyik, hogy édesanyja szeresse, ugyanakkor nagyon jó érzés volt számára, hogy békés, jó hangulatú családi idill fogadta őt mikor hazaért.

Berki Krisztián édesanyja Natival játszott és búcsúzáskor a kislány egy rég várt gesztust is megtett.

„Amikor hazaérkezem, és ennyire jó a hangulat és egy kis közösség vár, akkor elgondolkozom mi számít inkább, az, hogy vágyom arra, hogy édesanyám szeressen, mint az egyetlen gyermekért, vagy inkább az a fontos nekem férfiként, családfenntartóként hogy lássak egy ilyen képet, amikor hazaérkezem" – mondta Krisztián, aki nagyon büszke volt kislányára, amikor eldobta a cumit, közölve már nem kell neki.

A világ legsikeresebb asszonyai: Laurene Powellhttp://www.life.hu/csalad/20160215-a-vilag-legsikeresebb-asszonyai-laurene-powell-jobs.htmlMinden sikeres férfi mögött egy erős nő áll - a mi esetünkben egy erős és ugyancsak sikeres nő. Laurene Powell sosem kereste a nyilvánosságot, csendes, de annál tevékenyebb életet élt férje mellett, ezen pedig megözvegyülése után sem változtatott. Steve Jobs egykori felesége nemcsak a világ leggazdagabb emberei között tudhatja magát, de a világ 100 legbefolyásosabb nőinek listáján is helyet kapott. Család--Gáspár Győző: „Evelin nem szenvedett súlyos balesetet!"http://www.life.hu/csalad/20160216-gaspar-gyozo-enekes-cafolta-hogy-lanya-gaspar-evelin-sulyos-balesetet-szenvedett.htmlEgy internetes oldalon jelent meg a hír, miszerint Gáspár Evelin súlyos balesetet szenvedett, Gáspár Győzőt elértük telefonon és kértük, hogy reagáljon a megjelentekre. Család--Újdonsült apuka vagy? Vegyél példát Mark Zuckerbergről!http://www.life.hu/csalad/20160215-mark-zuckerberg-apaszabadsag-ki-maradjon-otthon-a-gyerekkel.html2004-ben megalapította a Facebookot, az egyre sikeresebb startup kedvéért otthagyta a Harvardot, és 11 év alatt az Egyesült Államok 10 leggazdagabb embere közé küzdötte fel magát. Üzleti sikereit az egész világ ismeri, azt azonban kevesen gondolnák róla, hogy magánéletében Mark Zuckerberg egy odaadó édesapa, aki remekül egyensúlyozik családi élete és karrierje között. CsaládOrigoRoberto konyhája: Valentin-napi csokis cupcakehttp://www.life.hu/csalad/20160205-rostas-robert-a-life-hu-sefje-valentin-napi-csokis-cupcake-et-keszit.htmlRostás Róbert, a Life.hu séfje Valentin-nap alkalmából csokis cupcake-et készít. Próbáld ki te is a receptet, és lepd meg vele szerelmed! Család--Az eldobható mobiltelefonok világában miért állapodjunk meg egy "hibás" ember mellett?http://www.life.hu/csalad/20160212-februar-masodik-vasarnapja-a-hazassag-vilagnapja.htmlMíg száz évvel ezelőtt, vagy akár csak néhány évtizede is, a fiatalok elsődleges életcélja a(z előnyös) házasságkötés volt, addig manapság a szertartásos fogadalomtevés helyét a szingliség, az együttjárás vagy együttélés intézménye vette át. A házasság világnapja alkalmából Deáki Tímea párterapeuta segítségével vettük górcső alá az egyre csökkenő házasodási kedv okait. Család--Gratulálunk! Nagymama lett Árbahám Edithttp://www.life.hu/csalad/20160214-abraham-edit-szineszno-a-baratok-kozt-berenyi-claudiaja-nagymama-lett.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a Barátok közt Berényi Claudiája hamarosan újra látható lesz az RTL Klub sorozatában. A színésznőt a visszatérésről és a szabadidős elfoglaltságairól faggattuk. Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.