Gombos Edina kisfia a meleg homokban teszi meg az első lépéseit

Forrás: Facebook/Edina Gombos -
Florida műsorvezető Gombos Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ismeretes, Gombos Edina Floridába költözött a családjával, ahol nagyon boldogok. A műsorvezető most újabb csodás fotókat tett közzé tengerentúli életükről.

"Még mindig nehéz felfogni, hogy az álomszép Floridában élünk hét hónapja. Kellemes 25 fok van, élvezzük a napsütést és a bárokból kiszűrődő latin zenét. Miri angolul olvas, most éppen az óceán élővilágáról egy könyvet, és a parton játszik az öcsikéjével, aki a meleg homokban teszi meg az első lépéseit..." - írta ki Facebook oldalára Edina, majd pedig közzé tette ezt a képet.

Forrás: Facebook/Edina Gombos

Mindenkit meglepett, amikor Gombos Edina bejelentette, hogy családjával Amerikába költöznek. Szüleik is rettenetesen féltették őket, hogy hatalmas áldozatot hozva, a két gyerekkel vágnak bele egy új életbe, azonban mára kiderült, hogy nagyon jó döntést hoztak a kiköltözéssel. Hogy miért, azt Edina itt mondta el korábban.

Nyílt levél egy nőhöz, aki megbámult egy fogyatékos fiúthttp://www.life.hu/csalad/20160217-nyilr-level-a-nonek-aki-megbamult-egy-serult-fiut.htmlBár már rég nem a középkorban élünk, a fejlett orvostudománynak hála, nagyon sok betegségnek ismerjük az okait, tüneteit, lefolyását és mégis: a fogyatékkal élőkkel kapcsolatban még a 21. században is sok ember fejében középkori előítéletek és babonák élnek. Ha egy sérült ember az utcára merészkedik, sajnos gyakran érezheti magát egy képzeletbeli cirkusz porondjának kellős közepén. Család--Kisfiával együtt dolgozik Tatár Csillahttp://www.life.hu/csalad/20160218-tatar-csilla-facebook-oldalan-tett-kozze-egy-szelfit-kisfiaval-es-harsanyi-leventevel-a-studiobol.htmlA három hónapos Milán nagyon jól bírja a forgatásokat. Körülrajongják az emberek a cuki kisfiút!Család--Nánási Pál intim fotót készített Berkiről és Natirólhttp://www.life.hu/csalad/20160217-nanasi-pal-fotos-lenyugozo-fotot-keszitett-berki-krisztianrol-es-kislanyarol-natirol.htmlKeménykedés és vagánykodás ide vagy oda, Berki Krisztián a kislánya társaságában kenyérre kenhető mintaapává válik. Ez pedig a róluk készült fotósorozaton egyértelműen látszik. Család--Friss tanulmány: akinek féltestvére van, az agresszívabb a társainálhttp://www.life.hu/csalad/20160217-feltestvere-van-akkor-agresszivabb-a-gyerek-uj-kutatas-a-szuloknek-kell-segiteni.htmlA Michigan Egyetem és a Colorado-Boulder Egyetem szociológusai szerint nem mindegy, hogy egy családban milyen viszonyban vannak egymással a gyerekek. CsaládThinkstockA transznemű Briella kétségbeesetten próbált lánnyá válnihttp://www.life.hu/csalad/20160217-briella-transznemukent-szuletett-es-megprobalta-leszakitani-a-peniszet.htmlA kislány folyamatosan frusztrált és szomorú volt attól, hogy fiúként kell élnie. A szorongása miatt pedig drámai lépésekre szánta el magát a gyermek. Család--Intim titkot árult el Sarka Kata: És helyretette az őt bírálókathttp://www.life.hu/csalad/20160217-sarka-kata-facebookon-osztotta-meg-reggeli-ritualejuk-titkat.htmlA műsorvezető beavatta követőit abba a titkos reggeli rituáléba, amit a gyermekeivel szokott követni. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.