Nagyot nőttek Mariah Carey ikrei!

Forrás: AFP/Jason Merritt -
ikrek gyerekek Mariah Carey
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő gyermekeit nem sűrűn láthatjuk, pedig nagyon aranyosak lettek!

Mariah Carey általában nem mutatkozik a gyerekeivel, ami nagy kár. A kicsik most kivételesen elkísérték az énekesnőt egyik Valentin-napi fellépésére, és fel is köszöntötték anyukájukat. A két csöppség össze is öltözött a különleges esemény alkalmából, és egy virágcsokorral ajándékozták meg anyukájukat.

A fővárosból vidékre: "Összepakoltunk, felültünk a lovakra és eljöttünk"http://www.life.hu/csalad/20160217-a-fovarosbol-videkre-visnyeszeplak-polgarmestere-fuszfas-balazs.htmlFöldúton döcögve, erdőn át kóvályogva vezetett az út Visnyeszéplakra. Távol a város zajától, a Zselicség dél-nyugati peremén fekvő apró faluban nagyjából 180 lakos éli mindennapjait a természetközeliségre, önellátásra, és közösségi életre alapozva. A fővárosból vidékre sorozatunk következő részeiben egy önfenntartó ökofalu lakóinak életébe nyerhetünk bepillantást. Család--Megdöbbentő! A szülők fotókon reptetik kisbabájukathttp://www.life.hu/csalad/20160219-egy-hazaspar-szarnyakat-adott-kislanyuknak-es-tenyleg-repul.htmlNemcsak Emilia született meg, hanem a kicsi főszereplésével egy rendkívül bájos és ötletes fotósorozat is, amiken úgy tűnik, mintha a kislány a levegőben repkedne. Az ötletgazdák a szülei, a végeredmény pedig minden képzeletet felülmúl. CsaládOrigoElolvadtak a kommentelők Pirner Alma kisfiátólhttp://www.life.hu/csalad/20160219-pirner-alma-rudtancos-szoke-kisfiaval-alennel-cukiskodott.htmlA rúdtáncos édes pici fiával szelfizett, majd megmutatta követőinek a végeredményt. CsaládOrigoSzívszorító! A haldokló kisfiú nővére kezét szorongatja az anyaméhbenhttp://www.life.hu/csalad/20160219-haldoklo-kisfiu-novere-kezet-fogja-az-anyamehben.htmlAz ikerpár eltérően fejlődik édesanyjuk hasában. A kisfiú éppen feleakkora, mint az egészséges testvére. Család--Ez a szájra puszi nem az a szájra puszi - Így vélekedik szexuálpszichológus Berki és Nati "csókjáról"http://www.life.hu/csalad/20160219-hevesi-kriszta-szexualpszichologus-berki-krisztian-es-natasa-zselyke-puszijatol.htmlAhogy mi is megmutattuk, Nánási Pál fotókat készített Berki Krisztiánról és kislányáról, Natasa Zselykéről. A képek enyhén szólva is megosztották a kommentelőket, többen felháborítónak tartják, hogy az apa szájonpuszilja gyermekét. A Life.hu olvasóit is megkérdeztük erről, a szavazók több mint fele elfogadhatatlannak tartja ezt a fajta szeretetkifejezést. (Itt szavazhatsz te is.) Család--Nyílt levél egy nőhöz, aki megbámult egy fogyatékos fiúthttp://www.life.hu/csalad/20160217-nyilr-level-a-nonek-aki-megbamult-egy-serult-fiut.htmlBár már rég nem a középkorban élünk, a fejlett orvostudománynak hála, nagyon sok betegségnek ismerjük az okait, tüneteit, lefolyását és mégis: a fogyatékkal élőkkel kapcsolatban még a 21. században is sok ember fejében középkori előítéletek és babonák élnek. Ha egy sérült ember az utcára merészkedik, sajnos gyakran érezheti magát egy képzeletbeli cirkusz porondjának kellős közepén. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.