Bochkor Gábor: "Andi toleráns, akkor is, ha bent akarok aludni a városban..."

Forrás: Facebook/ Várkonyi Andrea -
Várkonyi Andrea Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amióta Várkonyi Andi a társa, "jófiú" lett Bochkor Gábor. Állítja, nem kell magára erőltetnie, ez az ő esetében már belülről fakad. 

" Az ember fiatalabb korában kötődik ehhez-ahhoz, az éjszakához, a bárpulthoz. Most ahhoz kötődöm, ami a legjobb érzéseket és a harmóniát váltja ki belőlem, és ez a család. Amúgy Andinak nem kellett naponta a mutatóujját lengetve az orrom előtt mondogatni, hogy mostantól pedig vége a korábbi életednek. A lányomnak sokat köszönhetek. Jófiú lettem, de szent az nem! A rocksztár sose hal meg az emberben..." - nyilatozta a Bors interjújában Bochkor Gábor és hozzátette, a hajnali munkája miatt amúgy is csak pénteken és szombaton találkozik este a barátaival.

Forrás: Facebook/ Várkonyi Andrea

"Andi toleráns, akkor is, ha bent akarok aludni a városban, vagy például nélküle szeretnék utazni. Ez oda-vissza alapon működik, ő is mehet az útjára, ha akar. Egyébként alkalmasint szeretek iszogatni mint régen, Andinak ezzel sincs baja, mert nem rúgok be naponta. Van hat gyerekkori barátom, és pár zenész, velük töltöm az időm. Gyakran nálunk vannak az összejövetelek" - mesélt az életéről a rádiós.

Friss fotón pózol a várandós Dundikahttp://www.life.hu/csalad/20160221-friss-foton-pozol-a-varandos-dundika-majka-kedvese.htmlNem győzzük hangsúlyozni, hogy Majka párja, Dundika terhesen is csodásan fest, és ő ezt rendre alá is támasztja a közösségi oldalán megosztott fotóival. Család--Friss fotón a várandós Csobot Adélhttp://www.life.hu/csalad/20160220-friss-foton-a-varandos-csobot-adel.htmlEzúttal jógázás után fotózta magát, vagyis csak egy kis darabkáját Istenes Bence kedvese. Adél szereti beavatni az életébe követőit: most is így tett. Elárulta, éppen jógázott. Család--Vajon tényleg úgy nézünk majd ki, mint anyáink?http://www.life.hu/csalad/20160220-ugy-fogunk-kinezni-mint-edesanyank.htmlA címben feltett kérdésre, a válasz a Daily Mail részéről lelkes bólogatás, kijelentésüket pedig 5 fotóval bizonyították. Természetesen mindez még semmire sem garancia, de az biztos, hogy nagyon érdekes felfedezés a részükről. CsaládOrigoA fővárosból vidékre: "Összepakoltunk, felültünk a lovakra, és eljöttünk"http://www.life.hu/csalad/20160217-a-fovarosbol-videkre-visnyeszeplak-polgarmestere-fuszfas-balazs.htmlFöldúton döcögve, erdőn át kóvályogva vezetett az út Visnyeszéplakra. Távol a város zajától, a Zselicség délnyugati peremén fekvő apró faluban nagyjából 180 lakos éli mindennapjait a természetközeliségre, önellátásra és közösségi életre alapozva. A fővárosból vidékre sorozatunk következő részeiben egy önfenntartó ökofalu lakóinak életébe nyerhetünk bepillantást. Család--Ez a szájra puszi nem az a szájra puszi - Így vélekedik szexuálpszichológus Berki és Nati "csókjáról"http://www.life.hu/csalad/20160219-hevesi-kriszta-szexualpszichologus-berki-krisztian-es-natasa-zselyke-puszijatol.htmlAhogy mi is megmutattuk, Nánási Pál fotókat készített Berki Krisztiánról és kislányáról, Natasa Zselykéről. A képek enyhén szólva is megosztották a kommentelőket, többen felháborítónak tartják, hogy az apa szájonpuszilja gyermekét. A Life.hu olvasóit is megkérdeztük erről, a szavazók több mint fele elfogadhatatlannak tartja ezt a fajta szeretetkifejezést. (Itt szavazhatsz te is.) Család--Megosztja a kommentelőket Berki Krisztián és lánya fényképehttp://www.life.hu/csalad/20160218-berki-krisztian-musorvezeto-es-kislanya-natasa-zselyke-fenykepe-megosztja-a-kommenteloket.htmlMíg egyesek szerint teljesen elfogadott dolog, ha egy szülő szájon puszilja gyermekét, addig mások mélyen elítélték tettéért – és ennek hangot is adtak Facebookon. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.