27 év után egy rágóreklámban kérte meg szerelme kezét

Forrás: Huffingtonpost -
Afganisztán lánykérés reklám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb könnyfakasztó sztorival rukkolt elő az Extra Gum nevű amerikai rágómárka gyártója, ráadásul egy igaz történettel, a forgatókönyvbe pedig titokban még egy lánykérést is beleszőttek, garantálva ezzel a tökéletes meglepetést a női főszereplőnek.

A szerelmi történet Jessica Langevin és Marcus Decredico történetén alapszik, ráadásul az igazi szereplőkkel, és egy meglepetéssel. Marcus ugyanis a forgatáson kérte meg szerelme kezét.

Marcus valódi lánykérése egy rágóreklámban Forrás: Huffingtonpost

A páros még az óvodában találkozott, de

szerelmük csak később teljesült be.

Jessica 25 évesen özvegyült meg, amikor férje Afganisztánban elhunyt. Ekkor volt Jess nyolc hónapos terhes volt a kislányával, Zoéval - számolt be a Huffingtonpost.

"Az ember eltervezi, hogyan fogja leélni az életét, elképzeli, aztán hirtelen történik valami drasztikus. Anyuka lettem, ráadásul egyedülálló, és apa és anya is voltam egy személyben. Nem hittem volna, hogy újra szerelembe esem" - mondja a videóban.

Bár a fiatalok 27 éve ismerték egymást, és gyakran összefutottak, csak akkor kezdtek el jobban megismerkedni, amikor Jessica családi napközit nyitott az otthonában.

"Még az óvodában találkoztunk Marcusszal. A gimiben sokat cukkoltuk egymást. Amikor felhívott, a lányainak keresett lehetőséget. Örültem, hogy újra hallottam felőle, és a kapcsolatunk hirtelen intenzívebb lett. Valahogy állandóan egymás mellé sodort bennünket az élet" - mesélte Jessica.

"Én sem számítottam arra, hogy egyedülálló apuka leszek, és vissza kell költöznöm a szüleimhez.

Jessica gyakorlatilag megmentett, miatta lettem jobb ember. Ő a boldogságom"

- nyilatkozta a férfi.

A titkos lánykérés

Egy anyuka az iskolában hallotta, hogy az Extra Gum igazi szerelmespárt keres az új reklámfilmjéhez, és beajánlotta Marcust a céghez. Az Extra Gum és Marcus titokban készítették elő a lánykérést.
Végül Marcus a kedvenc helyükön, a kaliforniai Grizzly Peaken kérte meg barátnője kezét. A kislányok, Zoe, Alyvia és Malory rágógumipapírra írt üzeneteket és rajzokat aggatott fel a helyszínen.

Nem tudtam, hogy meg fogja kérni a kezem

– meséli tovább Jessica. – Azt hittem, valami utazós dokumentumfilmet forgatunk, a kincskeresés pedig a kislányoknak szól. Csak akkor fogtam gyanút, amikor anyukám képét is megláttam, meg a szerelmes leveleinket. Természetesen igent mondtam. Ezerszer is igent mondanék."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.