Itt az első fotó Kim Kardashian második gyermekéről

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Merritt -
Kim Kardashian fotó Kanye West kisbaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A család hivatalosan is közzé tette az első felvételt a kis Saint Westről. A baba egyszerűen imádnivaló!

Kim Kardashian és Kanye West december 5-én született kisfiáról a mai napig nem kaptunk egyetlen képet sem. Most viszont a büszke szülők közzétettek egy felvételt a csöppségről, méghozzá alvás közben. A szülést megszenvedő valóságshow-sztár és újszülött kisfia a hírek szerint teljesen egészségesek. A szent gyermek egyébként 3,6 kilóval jött világra, és igazi luxusban látta meg a napvilágot.

A kis Saint West Forrás: kimkardashianwest.com
Nádai Anikó: „Néha a sírás határán vagyok"http://www.life.hu/csalad/20160222-nadai-aniko-az-rtl-klub-sztarja-oszinten-bevallotta-van-hogy-nagyon-faradt-egy-atvirrasztott-ejszaka.htmlAz RTL Klub sztárja már múltkor is bevallotta, hogy ő csupán egy átlagos anya, aki átlagos problémákkal küzd. Most pedig azt is elárulta: néha már a sírás határán van a fáradtság miatt. Család--A fővárosból vidékre: "Összepakoltunk, felültünk a lovakra, és eljöttünk"http://www.life.hu/csalad/20160217-a-fovarosbol-videkre-visnyeszeplak-polgarmestere-fuszfas-balazs.htmlFöldúton döcögve, erdőn át kóvályogva vezetett az út Visnyeszéplakra. Távol a város zajától, a Zselicség délnyugati peremén fekvő apró faluban nagyjából 180 lakos éli mindennapjait a természetközeliségre, önellátásra és közösségi életre alapozva. A fővárosból vidékre sorozatunk következő részeiben egy önfenntartó ökofalu lakóinak életébe nyerhetünk bepillantást. Család--Elolvadtak a kommentelők Pirner Alma kisfiátólhttp://www.life.hu/csalad/20160219-pirner-alma-rudtancos-szoke-kisfiaval-alennel-cukiskodott.htmlA rúdtáncos édes pici fiával szelfizett, majd megmutatta követőinek a végeredményt. CsaládOrigoNyílt levél egy nőhöz, aki megbámult egy fogyatékos fiúthttp://www.life.hu/csalad/20160217-nyilr-level-a-nonek-aki-megbamult-egy-serult-fiut.htmlBár már rég nem a középkorban élünk, a fejlett orvostudománynak hála, nagyon sok betegségnek ismerjük az okait, tüneteit, lefolyását és mégis: a fogyatékkal élőkkel kapcsolatban még a 21. században is sok ember fejében középkori előítéletek és babonák élnek. Ha egy sérült ember az utcára merészkedik, sajnos gyakran érezheti magát egy képzeletbeli cirkusz porondjának kellős közepén. Család--Endrei Juditnak kislányként tettlegességig fajuló vitái voltakhttp://www.life.hu/csalad/20160218-endrei-juditnak-musorvezetonek-kislanykent-tettlegessegig-fajulo-vitai-voltak-hugaval.htmlAz ismert műsorvezető gyermekkorára emlékezett, és kiderült: akkor még nem volt felhőtlen a viszonya testvérével, Erikával. Család--Nánási Pál intim fotót készített Berkiről és Natirólhttp://www.life.hu/csalad/20160217-nanasi-pal-fotos-lenyugozo-fotot-keszitett-berki-krisztianrol-es-kislanyarol-natirol.htmlKeménykedés és vagánykodás ide vagy oda, Berki Krisztián a kislánya társaságában kenyérre kenhető mintaapává válik. Ez pedig a róluk készült fotósorozaton egyértelműen látszik. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.