Pamela Anderson: "Szeretek átlagos háziasszony lenni"

sütés háziasszony színésznő család Pamela Anderson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő az utóbbi időben egyre kevesebbet szerepel reflektorfényben, és ennek több oka is van. Elmondása szerint szereti, hogy hétköznapi életet élhet. 

A 48 éves sztár ma már inkább otthon van és főz a fiaival, mintsem celeb-bulikra járjon. A Baywatch filmek legendás szereplője két jóképű fiú édesanyja, és bár sokan szeretnék, nem kívánkozik visszatérni a filmvászonra - írja a People.

Pamela Anderson és dögös fiai: Brandon Lee, és Dylan Lee Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frederick M. Brown

"Vegetáriánus lettem, és csak otthon vagyok hajlandó sminkelni magam. Néha befestem a hajam, de csak ritkán. Szeretek otthon lenni, és esténként palacsintát sütni a fiaimnak. Ilyen egy igazi család" - nyilatkozta a színésznő.

Újabb lesifotók készültek a kis György hercegről és húgáról, Charlotte-rólhttp://www.life.hu/csalad/20160222-gyorgy-herceg-es-charlotte-hercegno-ujabb-lesifotoi.htmlGyörgy herceg rollerezik, a kis Charlotte hercegnő pedig már ül. Újabb cuki képek készültek Vilmos herceg és Katalin hercegné gyermekeiről - ám a szülők ezúttal sem hagyták jóvá a megjelenésüket. Család--Bochkor Gábor: "Andi toleráns, akkor is, ha bent akarok aludni a városban..."http://www.life.hu/csalad/20160221-bochkor-gabor-elmondta-varkonyi-andi-tolerans-vele.htmlAmióta Várkonyi Andi a társa, "jófiú" lett Bochkor Gábor. Állítja, nem kell magára erőltetnie, ez az ő esetében már belülről fakad. CsaládOrigoVajon tényleg úgy nézünk majd ki, mint anyáink?http://www.life.hu/csalad/20160220-ugy-fogunk-kinezni-mint-edesanyank.htmlA címben feltett kérdésre, a válasz a Daily Mail részéről lelkes bólogatás, kijelentésüket pedig 5 fotóval bizonyították. Természetesen mindez még semmire sem garancia, de az biztos, hogy nagyon érdekes felfedezés a részükről. CsaládOrigoSzívszorító! A haldokló kisfiú nővére kezét szorongatja az anyaméhbenhttp://www.life.hu/csalad/20160219-haldoklo-kisfiu-novere-kezet-fogja-az-anyamehben.htmlAz ikerpár eltérően fejlődik édesanyjuk hasában. A kisfiú éppen feleakkora, mint az egészséges testvére. Család--Som-Balogh Edinának hiányoztak a meghitt együttlétekhttp://www.life.hu/csalad/20160218-som-balogh-edina-elvezi-a-gyereknevelest-de-hianyoznak-neki-a-meghitt-egyuttletek.htmlA színésznő és férje egyáltalán nem érzik tehernek a gyermeknevelést, de azért szeretnének több időt tölteni egymással. Család--Elképesztő! Jennifer Anistonnak kisbabája lesz?http://www.life.hu/csalad/20160218-jennifer-aniston-kisbabat-szeretne.htmlJennifer Aniston és férje, Justin Theroux már nagyon régóta szeretnének kisbabát, és lehet, hogy most teljesül a vágyuk, és örökbefogadnak. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.