Vajtó Lajos: "A kislányom az édesanyám reinkarnációja"

Forrás: Facebook/Mokka -
nagymama Vajtó Lajos kislány Fésűs Nelly reinkarnáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fésűs Nellyvel közös gyermeke az idő előrehaladtával egyre több dologban hasonlít elhunyt édesanyjára. Bár a pár eddig nem hitt az ezotériában, most egyre jobban érdekli őket a téma. 

A kis Elza még 2014-ben született, 10 hónappal Vajtó Lajos édesanyjának halála után. Ahogy egyre nagyobb lesz, nemcsak a személyiségében, de külső jegyekben is kezd ugyanolyan lenni, mint a nagymamája. A pár értetlenül áll a dolgok előtt - írja a Bors.

Forrás: Facebook/Mokka

"A mozdulataiban, a mimikájában én is Lajos édesanyját látom benne. Hiszek a reinkarnációban, de a párom korábban csak nevetett ezeken a dolgokon. Ám Elza produkált olyan dolgokat, amelyeken ő is meglepődött. Persze erre lehet mondani, hogy csak belemagyarázzuk, de higgyék el, nem így van" - mondta a lapnak az édesanya, aki több hasonló témájú könyvet is elolvasott. Párja korábban nem hitt az ilyesmiben, most viszont fordult a kocka. "Mindig azt mondtam, hogy bigott ateista vagyok. Ráadásul Bak csillagjegyben születtem, vagyis még fafejű is. Viszont csalhatatlan bizonyítékaim vannak rá, hogy Elza az édesanyám reinkarnációja.

Ugyanott van egy kis folt a tarkóján, ahol az édesanyámnak volt, és ugyanúgy balkezes. Nemcsak a szeme színe, de még a tekintete is ugyanolyan.

Sokszor kiráz minket a hideg, amikor úgy néz ránk, mint az édesanyám" - mondta el Lajos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.