Liv Tyler gyönyörű kismama! Ismét megmutatta gömbölyödő pocakját

terhesség család Liv Tyler gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztár év elején jelentette be, hogy újabb taggal fog bővülni családjuk. A fotósok előtt büszkén, mosolyogva simogatta hasát.

Liv Tyler harmadik gyermekét hordja a szíve alatt. Első hazásságából született fia, Milo William Langdon már 11 éves. Jelenlegi vőlegényével ez a kis jövevény lesz a második közös gyermekük, első közös kisfiukat tavaly hozta világra a színésznő, aki csak úgy sugárzik a szépségtől várandósan is!

Forrás: AFP/Justin Tallis

A világ legsikeresebb asszonyai: Rubint Rékahttp://www.life.hu/csalad/20160223-a-vilag-legsikeresebb-asszonyai-sorozat-rubint-reka-fitneszedzso.htmlA világ legsikeresebb asszonyai sorozatunkban olyan hazai és külföldi nők életpályáit mutatjuk be, akiknek munkája, karitatív tevékenysége, vagy akár életmódja nagy hatással, befolyással bír az emberek mindennapjaira, és akik saját kitartásunknak, és elhivatottságuknak köszönhetik sikereiket. Sorozatunk következő részében a magyar fitneszlady, Rubint Réka munkásságát járjuk körbe. Család--Már a gyereket tervezi Földes Eszter és Lovasi Andráshttp://www.life.hu/csalad/20160224-kozos-gyereket-szeretne-foldes-eszter-es-lovasi-andras.htmlNemrég házat vásároltak, így már minden adott ahhoz, hogy a trónörökös is megérkezzen Lovasi Andrásékhoz. Család--Állítják: mástól vár gyereket Ganxsta Zolee feleségehttp://www.life.hu/csalad/20160224-ganxsta-zolee-felesege-monika-terhes.htmlLapinformációk szerint más Ganxsta Zoli felesége, Monci várandós, az apa pedig nem a zenész.Család--Nevetség tárgyává vált a súlyos beteg kisfiú, Jamesonhttp://www.life.hu/csalad/20160223-jameson-a-pfeiffer-szindromas-kisfiu-nevetseg-targyava-valt.htmlA négyéves gyermek komoly genetikai rendellenességgel látta meg a napvilágot, ami miatt az arca deformálódott. Az internet népe viszont egy csepp együttérzést sem mutatott. Család--Szabó Zsófinak édesapja ad erőt a mindennapokbanhttp://www.life.hu/csalad/20160223-szabo-zsofinak-az-rtl-klub-musorvezetojenek-edesapja-ad-erot-a-mindennapokban.htmlA legendás színészre, Szabó Gyulára emlékezett a műsorvezető egy cuki apa-lánya fotóval. Család--Gyermekszépségversenyen indul Katie Price 8 éves kislányahttp://www.life.hu/csalad/20160223-katie-price-modell-es-televizios-szemelyiseg-8-eves-kislanya-gyermekszepsegversenyen-indul.htmlA plasztikai műtéteiről és pucérkodásairól elhíresült glamour modell szerint lánya, Princess saját döntése volt, hogy nevez egy amerikai gyermekszépségversenyen. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.