Úton a baba? Kate Winslet tisztázta a terhességéről szóló híreket

Forrás: AFP/Angela Weiss -
Oscar-díj színésznő baba terhesség Kate Winslet cáfolat várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscar-díjátadón készült gyanús fotója után mindenkit csak egy érdekel: negyedik gyermekét várja a brit színésznő? Kate Winslet nemrég maga öntött tiszta vizet a pohárba.

Kate Winsletet Cate Blanchett és Brie Larson gyűrűjében kapták lencsevégre a vasárnapi Oscar-gálán, amint szőke hajú kolléganője a színésznő hasát simogatta. Ennyi elég is volt ahhoz, hogy kezdetét vegyék a találgatások, amelyek Kate Winslet úton lévő negyedik gyermekéről szóltak.

Forrás: AFP/Angela Weiss

A 40 éves színésznőt, aki a díjátadót követően már visszatért a munkás hétköznapokba, nemrég New Yorkban állította meg a Daily Mail újságírójka néhány szóra egy forgatási szünetében, és azonnal neki is szegezte a kérdést: mit szól a terhességéről szóló hírekhez?

Így divatoztak a sztárok az Oscar-gálán

Amikor a világ szeme Hollywoodra figyel, minden sztár a legjobb formájában akar tündökölni. Ahogy minden eseményen, úgy a 88. Oscar-díjátadón is voltak, akik lazán hozták a tőlük elvárt tökéletes megjelenést, de voltak olyanok is, akik csalódást okoztak. Nézzük itt, kik tündököltek, és kik buktak el a vörös szőnyegen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.