Sarka Kata kisfiával cukiskodott

Forrás: Facebook/Sarka Kata -
Sarka Kata modell fotó kisfiú anya cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű modell a csütörtöki hűvös hajnalon kisfiával bohóckodott, és látszott mennyire összhangban vannak ők ketten.

Sarka Kata és a kis Dávid boldogságfelhőben úszva kezdte a reggelt. Anya és fia nagy mosollyal az arcukon indultak útnak és egy cseppet sem látszott rajtuk,hogy fáradtak lennének. A trendi párosért a kommentelők odavoltak.

Forrás: Facebook/Sarka Kata
Nyílt levél egy exfeleségnekhttp://www.life.hu/csalad/20160303-nyilt-level-a-nonek-akinek-a-ferjet-gondolkodas-nelkul-elvettem.htmlTetteinknek következménye van, még akkor is, ha az adott pillanatban nem számolunk vele. Az alábbi levél írója saját bőrén tapasztalta meg, milyen is az, mikor a rózsaszín köd szertefoszlása után az embernek szembe kell nézni gyötrő lelkiismeretével. Család--Hatalmasat nőttek Angelina Jolie és Brad Pitt gyerekeihttp://www.life.hu/csalad/20160303-angelina-jolie-szineszno-es-brad-pitt-szinesz-gyerekei-hatalmasat-nottek.htmlAz Oscar-díjas színésznőt három gyermekével együtt kapták lencsevégre a Los Angeles-i repülőtéren. CsaládOrigoCaramel felesége, Szilvi nem akar celebfeleség lennihttp://www.life.hu/csalad/20160303-caramel-enekes-felesege-szilagyi-szilvi-nem-akar-celebfeleseg-lenni.htmlA gyönyörű, egzotikus lány saját karrierjét építgeti, mert amellett, hogy Caramelt mindenben támogatja, saját egzisztenciát szeretne. Család--Bélyegre kerül Svédország kis hercegnője, Esztellahttp://www.life.hu/csalad/20160302-esztella-hercegno-edesanyjaval-viktoria-koronahercegnovel-es-karoly-gusztav-kirallyal-egy-belyegen.htmlMár elkészültek a svéd királyi család legújabb képei, amelyek hamarosan bélyeg formájában lesznek kaphatók. CsaládOrigoForgács Gábornak hamarosan fiúunokája születikhttp://www.life.hu/csalad/20160302-forgacs-gabornak-szinesz-humoristanak-hamarosan-fiuunokaja-szuletik.htmlA színész-humorista már alig várja, hogy májusban megszülessen második unokája. Család--Mádai Vivien bepillantást engedett a mindennapjaikba - Íme, a szürke valóság!http://www.life.hu/csalad/20160302-madai-vivien-musorvezeto-megmutatta-a-valosagot-hogy-romantikus-vacsora-helyett-hogyan-telik-az-este.htmlA műsorvezető mostanában olyan vicces fotókkal lepi meg rajongóit, amelyen megmutatják férjével, hogyan telnek a mindennapjaik. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.