Istenes Bence: "Olyan büszke lesz a kisfiam, hogy ilyen gyönyörű anyukája van"

Forrás: Facebook/istenesbence -
Csobot Adél terhesség Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bence egész egyszerűen írtó édes. Az RTL Klub műsorvezetője megható üzenettel köszöntötte kedvesét, kisfia édesanyját, Csobot Adélt.

"Olyan büszke lesz a kisfiam, hogy ilyen gyönyörű anyukája van" - írta ki közösségi oldalára Bence, majd pedig közzétette ezt a csodás fotót:

Édesek. Forrás: Facebook/istenesbence

Korábban vetéléssel kapcsolatos álhírekkel ijesztgették Adél és Bence követőit, de szerencsére kiderült, hogy semmi sem volt igaz az egészből. A részleteket itt olvahatod!

Csak úgy ragyog a várandós Csobot Adél: Édes fotó!http://www.life.hu/csalad/20160228-csobot-adel-enekesno-nagyon-szep-a-terhessege-alatt-ujabb-fotot-tett-kozze.htmlAzt már tudjuk, hogy Istenes Bence kedvesénél március 7-e a határidő, de sajnos a csodaszép kismama egyelőre nem sokat árult el a terhességéről. Ezért is örülünk nagyon, amikor friss fotót tesz közzé magáról. CsaládOrigoA várandós Csobot Adélnál március 7-e a határidőhttp://www.life.hu/sztarok/20160222-csobot-adelnal-enkesnonel-marcius-hetedike-a-hatarido-hogy-szavazni-tudjanak-ra.htmlAz énekesnő arra buzdítja a rajongóit, hogy támogassák őt szavazataikkal, hogy számára fontos díjat nyerjen. TV + Sztárok--Valentin-napi meglepetést villantott a várandós Csobot Adélhttp://www.life.hu/intim/20160217-csobot-adel-megmutatta-mit-kapott-ajandekba-valentin-napra.htmlIstenes Bence kedvese, aki legutóbb gömbölyödő pocakját is megmutatta, most azt is közzé tette, mivel lepték meg a szerelmesek napján.Intim--Csobot Adél a legdögösebb kismamahttp://www.life.hu/sztarok/20160212-csobot-adel-enekesno-a-legdogosebb-kismama-szexi-piros-ruhaban-mutatta-meg-pocakjat-adel.htmlAz énekesnő szűk piros ruhában mutatta meg, milyen nagyot nőtt a pocakja. TV + Sztárok--Csobot Adél terhességéről felháborító álhírek terjednekhttp://www.life.hu/csalad/20160211-hazugsagokat-terjesztenek-az-interneten-csobot-adel-terhessegerol.htmlA gyönyörű énekesnő és párja, Istenes Bence a legnagyobb békében várják kisfiuk megérkezését. Az utóbbi időben viszont rengeteg hír szólt ennek ellenkezőjéről, amik csak borzalmas hazugságok. Család--Csobot Adél megmutatta új frizurájáthttp://www.life.hu/trend/20160208-csobot-adel-enekesno-megmutatta-uj-frizurajat-es-vicces-szelfiket-lott-magarol.htmlA várandós énekesnő egyenesre vasalt hajjal és vicces grimaszokkal szelfizett. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.