Először ment síelni a gyerekekkel Katalin hercegné és Vilmos herceg

gyerekek család Franciaország Katalin hercegné Vilmos herceg képek síelés Alpok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cambridge hercege és hercegnéje a hírek szerint egy hosszú hétvégét tölt két gyermekükkel valahol a francia Alpokban.

Mind Katalin, mind Vilmos profi síelők, akik megismerkedésük óta többször is hódoltak együtt ennek a téli sportnak, gyermekeik érkezése miatt azonban egy időre hanyagolniuk kellett a síturákat. Egészen mostanáig: az immár négytagúra bővült hercegi család a palota hírei szerint múlt hét szerdán utaztak el a francia Alpokba néhány napra.

The Duke and Duchess of Cambridge are delighted to share these new photographs of their family, enjoying a skiing...

Közzétette: The British Monarchy2016. március 7.
Hatalmasat nőtt Angelina Jolie fia, Paxhttp://www.life.hu/csalad/20160305-angelina-jolie-es-brad-pitt-orokbefogadott-fia-pax-jolie-pitt-hatalmasat-nott.htmlAlig lehet ráismerni az Oscar-díjas színésznő és Brad Pitt immár 12 éves fiára - fotó lentebb. Család--Anyaszült meztelenül mutatta meg szülés utáni alakját Kim Kardashianhttp://www.life.hu/csalad/20160307-kim-kardashian-valosagshow-sztar-anyaszult-meztelenul-mutatta-meg-szules-utani-alakjat.htmlA valóságshow-sztár újra belendült: egy szál semmiben szelfizett hatalmas méretű fürdőszobájában. Család--Jövőbeli gyerekeiről beszélt Puskás Petihttp://www.life.hu/csalad/20160303-puskas-peti-enekes-jovobeli-gyerekeirol-beszelt.htmlA népszerű magyar énekest a Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté faggatta arról, mivel fogja etetni a még meg nem született gyermekeit. Család--Nicole Kidman: "Bár ne így lenne, de végeztem a babákkal"http://www.life.hu/csalad/20160303-nicole-kidman-szineszno-nem-tervez-tobb-gyereket.htmlBár megfordult a fejében egy ötödik gyermek vállalása, a 48 éves színésznő mégsem tervez már több csemetét férjével, Keith Urbannel. Család--Megszületett Viktória hercegnő második gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20160303-viktoria-sved-koronahercegno-masodik-gyermeke-megszuletett-es-kisfiu-lett.htmlKis hercegnek örülhetnek a svédek: kedd este megszületett Viktória koronahercegnő és férje, Dániel herceg második gyermeke, aki kisfiú lett. Család--Anyák napja immár kétgyerekes anyukaként: így ünnepel majd Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/csalad/20160302-katalin-hercegne-elso-anyak-napja-amelyet-mar-ket-gyerekkel-unnepel.htmlEz lesz a hercegné első olyan anyák napi ünnepe, amelyet két csemetéje, György herceg és Sarolta hercegnő köreiben tölthet. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.