A 45 éves Naomi Campbell most már anya akar lenni

Forrás: AFP/Will Oliver -
modell kor Naomi Campbell anya gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szupermodell elismerte, hogy most áll készen arra, hogy egy teljesen új fejezetet nyisson az életében, és anya legyen!

Naomi Campbell híres a heves természetéről, így senki nem is csodálkozott azon, hogy még nem született gyermeke, ám ő mindig is ábrándozott arról, hogy anya lesz.

Forrás: AFP/Will Oliver

A modell elismerte, hogy azt ugyan még nem tudja, milyen módon lesz gyermeke, ahogy az is kérdéses, hogy kitől, hiszen hivatalosan a harcos természetű Naomi mostanában egyedülálló. Azonban szerinte kora ellenére nincs miért sietnie, és nem is foglalkozik azokkal, akik úgy gondolják, kicsúszik az időből - írja a Daily Mail.

Forrás: Instagram

"Azt hiszem, lesz gyerekem, mindenki úgy gondolja, hogy jó anya lennék. Majd akkor fogok hozzá, ha készen állok. Nincs hová sietnem, és nem is akarok semmibe belerohanni" - ismerte el a modell, aki elárulta azt is, hogy már lenyugodott. Sokkal türelmesebb és simulékonyabb, és reméli, hogy megbocsátják neki a kirohanásait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.