Czutor Zoli: „Miksa nagyon aktív kisbaba"

Forrás: GOOD PR SOLUTION -
Belmondo Czutor Zoli legkisebb kisfiú édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Belmondo énekese immár ötgyermekes édesapa – három fia és egy lánya mellé ismét fiú érkezett a családba. A nagyobbakról már kiderült, hogy örökölték apjuk zenei talentumát, de az alig egy hónapos Miksát is nagyon érdekli a körülötte lévő világ.

Czutor Zoltán legifjabb gyermeke érkezéséről, a család mindennapjairól mesélt. „Zsanett előző szülése is császármetszéssel zajlott, ezért végül Miksa sem tudott természetes úton világra jönni. A születést követő órákban én tartottam a karomban, így nagyon jól meg tudom nyugtatni azóta is" – mesélte a büszke édesapa, aki ötödik gyermekét már az első hetekben elkezdte társasághoz szoktatni. „Miksa nagyon aktív kisbaba, már most érdekli a körülötte lévő világ" – tette hozzá a Sláger TV műsorvezetője.

Forrás: GOOD PR SOLUTION

„Három és fél éves fiam, Simon különösen várta öccse érkezését, és egyáltalán nem féltékeny rá. Gondolom az is segít, hogy igyekszem vele külön apás programokat szervezni: hétvégenként focizni, kirándulni, horgászni szoktunk" – tette hozzá Zoli, aki szerint nagyobb gyermekei örökölték apjuk zenei tehetségét. „A legidősebb, Levente már kamaszként dalt írt, Szonja lányom kitűnő zongorista, tinédzser fiam, Győző egy zenekarban énekel, Simonnak pedig páratlan a ritmusérzéke. Sokszor szoktunk együtt zenélni, ha összegyűlik a nagycsalád" – árulta el az énekes.

Gyerekdömping hollywoodi módrahttp://www.life.hu/csalad/20160307-nagycsalados-hiressegek-akiknek-minimum-negy-gyerekuk-van.html"Három szoba, három gyerek, négy kerék" - az alábbi hollywoodi családok bizony kimaxolták a jól ismert politikai szlogent. A három szoba és négy kerék kritériumokat természetesen többszörösen is túlteljesítették, viszont a gyermekvállalást sem sunnyogták el! Íme a sztárvilág nagycsaládosai. CsaládAFPBerki Krisztián szuperédes fotót posztolt a kislányával http://www.life.hu/csalad/20160308-berki-krisztian-igy-alszik-a-kislanyaval-zselykevel-ennivalo-foto-a-csaladrol.htmlAz Édes élet sztárja egyszerűen imádja a kis Zselykét. Amikor csak tehetik, minden szabad percüket együtt töltik, sőt még az alvásidőt is. Család--Rendben van-e a meztelenkedés a gyerek előtt?http://www.life.hu/csalad/20160308-constance-hall-blogger-es-valosagshow-sztar-igy-velekedik-a-meztelenkedesrol-a-gyerek-elott.htmlA valóságshow-sztárból lett blogger-anyu, Constance Hall közösségi oldalán jelentette meg őszinte gondolatait arról, miért jár-kel egy szál semmiben a gyerekei előtt. CsaládOrigoSokan szörnyülködnek Leonardo DiCaprio gyerekkori fotójánhttp://www.life.hu/csalad/20160308-sokak-szeme-inkabb-leonardo-dicapro-edesanyjanak-honaljszorzeten-akadt-meg.htmlA napokban felkerült egy fiatalkori fotó, amin a még csak totyogó Leonardo DiCaprio vigyorog a szüleivel együtt. Ám az idilli kép egy kommentlavinát indított el, ugyanis sokan elszörnyedtek a színész édesanyjának hónalja láttán. Család--A 45 éves Naomi Campbell most már anya akar lennihttp://www.life.hu/csalad/20160307-naomi-campbell-modell-bevallotta-hogy-most-mar-keszen-all-az-anyasagra.htmlA szupermodell elismerte, hogy most áll készen arra, hogy egy teljesen új fejezetet nyisson az életében, és anya legyen! Család--55 évnyi házasság után úgy kellett levágni a férfi ujjáról a jegygyűrűthttp://www.life.hu/csalad/20160307-55-evig-viselte-a-jegygyurut-amit-vegul-le-kellett-vagni.htmlA jegygyűrű a házasságot szimbolizálja és az ezzel járó felelősséget, valamint a következményeket, amelyekkel számolnunk kell. Egy férfi 55 éven keresztül egy percre sem vette le az ékszert, amit most úgy kellett levágni az ujjáról. CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.