Csobot Adél pocakja egyre nagyobb

Forrás: Facebook/Istenes Bence -
fotó Csobot Adél terhesség Istenes Bence énekesnő kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű énekesnőről legutóbb párja, Istenes Bence lőtt egy fotót, amin látszik, hogy rohamosan gömbölyödik a hasa.

Csobot Adélról nemrég mutattunk egy fotót, amelyen jól látszott, hogy mennyire fitt kismama, akin alig fognak a kilók. Az énekesnőt most párja, Bence kapta lencsevégre, és a csíkos kismamaruhának köszönhetően észrevehető, hogy Adél pocakja napról napra egyre nagyobb.

Forrás: Facebook/Istenes Bence
Lajcsi Olaszországban járt zarándokútonhttp://www.life.hu/sztarok/20160311-galambos-lajos-olaszorszagban-jart-zarandokuton-mivel-buntetoeljaras-folyik-ellen-az-a-kerdes.htmlGalambos Lajos nemrég szabadult a börtönből, ezért elutazásának hírére, sokan felkapták a fejüket: megkérdőjelezték, vajon elhagyhatta-e legálisan az országot? TV + SztárokOrigoKulcsár Edina: "A depresszió határán álltam"http://www.life.hu/sztarok/20160310-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-a-tv2-aktiv-musorvezetoje-a-depresszio-hataran-allt.htmlA szépségkirálynő nehéz időszakon van túl, de amióta sikerült elengednie a múltat és továbblépett, sokkal boldogabb. TV + Sztárok--Énekesnőnek áll Demcsák Zsuzsa?http://www.life.hu/sztarok/20160311-demcsak-zsuzsa-szerepelni-fog-a-tv2-a-nagy-duett-cimu-musoraban.htmlA műsorvezetőt hamarosan nem csak a TV2 reggeli műsorában láthatjuk, hanem egy új oldaláról is megismerhetjük, bár saját bevallása szerint nincsen túl jó hangja. TV + Sztárok--Madonna újabb örökbefogadást tervezhttp://www.life.hu/sztarok/20160310-madonna-ujabb-gyereket-akar-adoptalni.htmlKépzeljétek, a legfrissebb hírek szerint Madonna egy újabb gyereket akar örökbefogadni! Ráadásul miután az énekesnő kiborult, mert a fia, Rocco inkább az apjával akar élni Londonban, talán nem is olyan meglepő, hogy a tervek szerint egy kisfiúval bővül a család. TV + SztárokAFPAdele óriási meglepetést okozott az egyik rajongójánakhttp://www.life.hu/sztarok/20160310-a-rajongo-nem-is-tudta-hogy-adele-ott-pozolt-mogotte.html"Hello! Itt vagyok mögötted!" - énekelhette volna Adele, miközben a színpadon pózba vágta magát az éppen fotózkodó rajongója háta mögött. Persze erről a szerencsés lány mit sem tudott. TV + Sztárok--A HIV-fertőzött Charlie Sheen visszatér a képernyőkrehttp://www.life.hu/sztarok/20160309-a-hiv-fertozott-charlie-sheen-visszater-a-kepernyokre.htmlÚjabb esélyt kapott Hollywoodtól Charlie Sheen, aki most bebizonyíthatja, hogy tényleg megváltozott. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.