Egy anyuka vallomása a testéről: “Ez a test nem szégyellnivaló, hanem csodálatos”

Forrás: Facebook/Lindsey Kay Self -
terhesség anya hízás test szégyen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két gyermeknek életet adó Lindsey Kay Self felvállalja, hogy nem sikerült bombázóvá gyúrnia magát 9 héttel a szülése után, ami miatt azt hitték, hogy még terhes.

Sok anyukának ismerős lehet a helyzet, amikor röviddel a szülés után még terhesnek nézik őket. A kétgyermekes anyuka, Lindsey Kay Self is átesett egy ilyen kínos pillanaton, de nála jobban talán senki sem tudta volna ezt kezelni.

Forrás: Facebook/Lindsey Kay Self

Ahelyett, hogy felháborodott, vagy megsértődött volna, viccesen válaszolt a feltevésre, majd közösségi oldalán osztotta meg, hogy miért is tartja csodálatosnak a saját testét. Sorait minden anyuka megszívlelheti, hiszen mindenkire igaz, aki kihordott, majd életet adott egy, vagy több gyermeknek is!

Forrás: Facebook/Lindsey Kay Self

A héten egy úriember megkérdezte tőlem, hogy mikorra várom a babát. Nevettem, és azt feleltem, ha azt kérdezi, hogy várhatóan mikor fog a 9 hetes kisbabám 45 percnél tovább aludni, akkor a válaszom az, hogy remélhetőleg nemsokára” - kezdte az anyuka a bejegyzést, majd leírta, hogy a férfi rögtön elszégyellte magát, pedig senkinek nincs miért szégyenkeznie. Lindsey Kay Self szerint a teste csodálatos, hiszen két gyermeknek adott életet. Most pedig testével védelmezi őket minden bajtól.

Ezek a karok emelték ki a fiamat a vízből, és tartották az első lélegzetvételénél, és ezek a karok fogják őt megölelni, ha szívfájdalom érné” -írta az anya, aki hozzátette, hogy természetesen sokat változott a teste, de nincs miért szégyenkeznie.

A testem nem szégyellnivaló, hanem csodálatos.

Forrás: Facebook/Lindsey Kay Self

“Ha hasad van, mert az az ajándék ért, hogy kihordj egy gyereket, légy büszke, és ne szégyenkezz, mert ez olyan ajándék, mely sokaknak nem adatik meg” - zárta le gondolatait az anyuka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.