Csobot Adél pocija napról napra gömbölyűbb

Forrás: Csobot Adél/Facebook -
Csobot Adél várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mintha csak ma lett volna, hogy megtudtuk, a törékeny énekesnő, Csobot Adél babát vár. A gyönyörű kismama a várandóssága mindennapjaiba a rajongóit is beavatja, akik minden bizonnyal alig várják már, hogy megszülessen a pici. 

Adél egy fotózást követően késztette az alábbi szelfit magáról - amelyen csak úgy ragyog. A kismama szemmel láthatóan bodogabb, mint valaha, születendő gyermeke apjával, Istenes Bencével pedig így imádják egymást.

Forrás: Csobot Adél/Facebook

Sztárok, akik jó családba születtekhttp://www.life.hu/csalad/20160310-sztarok-akik-gazdag-csaladba-szulettek-es-sokat-orokoltek.htmlVannak hírességek, akiknek a sikerért és csillogásért keményen meg kellett dolgozniuk, akik a legmélyebb nyomorból küzdötték fel magukat a csúcsra, akiknek hó végén jól össze kellett húzniuk a nadrágszíjat, hogy elkerüljék az éhhalált. Nos, a következőkben nem róluk lesz szó. Az alábbi sztárok beleszülettek a jólétbe, vagyonos családjuknak hála sosem kellett megküzdeniük a mindennapi betevőért, a sztárságot inkább csak hobbiként űzik. CsaládAFPDundika megmutatta pocakját - Friss fotó a gyönyörű várandós anyukárólhttp://www.life.hu/csalad/20160312-dundika-megmutatta-pocakjat.htmlSzépen gömbölyödik már Dundika pocakja és ezt Majka kedvese a közösségi oldalain meg is mutatta. Család--Dobrády Ákos és Iszak Eszti: "Tervezzük a családalapítást"http://www.life.hu/csalad/20160312-dobrady-akos-es-iszak-eszti-babat-szeretnenek.htmlDobrády Ákos úgy érzi, elérkezett az idő, hogy kedvesével, Esztivel családot alapítsanak.CsaládOrigoAlvó gyermekeivel egy szobában szexelt egy anyahttp://www.life.hu/csalad/20160311-alvo-gyermekeivel-egy-szobaban-szexelt-egy-anya-akinek-esete-felhaborodast-keltett.htmlHatalmas felháborodást keltett annak az anyának a története, aki 8 és 10 éves gyermekei mellett aktív nemi életet él. Család--Lajtai Kati: "Alig várom a kisbabám első reakcióit" http://www.life.hu/csalad/20160311-lajtai-kati-imadja-a-terhesseget-kivancsi-lesz-babaja-reakcioira-is-a-dalokra-video.htmlA 38 éves énekesnő már alig várja, hogy kezdetét vegye a TV2 legújabb tehetségkutatója. A műsor alatt figyelni fogja, hogy kisfia hogyan reagál a zenére. Család--Egy anyuka keményen érvelt a nyilvános szoptatás melletthttp://www.life.hu/csalad/20160311-egy-victoria-secret-modell-kepe-elott-szoptatja-a-kisbabajat-az-anyuka.htmlEgy floridában élő anyuka állítása szerint mindig "négyszemközt" intézi el a szoptatást, ám egyszer gondolt egyet, és megosztotta a privát pillanatot a Facebook-közösséggel is. A fotót azonban el kellett távolítani, mivel 5 ismerőse szerint nem felelt meg a közösségi oldal szabályzatának. Ekkor a nő gondolt egyet, és keményen visszavágott. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.