Dobrády Ákos és Iszak Eszti: "Tervezzük a családalapítást"

Iszak Eszter Dobrády Ákos gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dobrády Ákos úgy érzi, elérkezett az idő, hogy kedvesével, Esztivel családot alapítsanak.

Ákos a Borsnak arról beszélt, a babaprojekt sem várat magára sokáig. "Tervezzük a családalapítást, és nem is a távoli jövő célja ez. A kedvesemmel úszunk az árral, rábízzuk magunkat a sorsra, a természetre hagyatkozunk, és ez most így van jól. Nekünk mindegy, hogy kisfiunk vagy kislányunk születik, csak egészséges, kerek fejű legyen. Ha megérkezik, az lesz számunkra a legnagyobb boldogság" – nyilatkozta.

Forrás: Iszak Eszti/Facebook

Sztárok, akik jó családba születtekhttp://www.life.hu/csalad/20160310-sztarok-akik-gazdag-csaladba-szulettek-es-sokat-orokoltek.htmlVannak hírességek, akiknek a sikerért és csillogásért keményen meg kellett dolgozni, akik a legmélyebb nyomorból küzdötték fel magukat a csúcsra, akiknek hóvégén jól össze kellett húzniuk a nadrágszíjat, hogy elkerülják az éhhalált. Nos, a következőkben nem róluk lesz szó. Az alábbi sztárok beleszülettek a jólétbe, vagyonos családjuknak hála sosem kellett megküzdeniük a mindennapi betevőért, a sztárságot, inkább csak hobbiként űzik. CsaládAFPDamu Roland elhagyta várandós feleségéthttp://www.life.hu/csalad/20160312-damu-roland-elhagyta-varandos-feleseget-edinat.htmlAhogy már írtunk róla, a színész - a munkáira hivatkozva - gyakran az éjszakát sem töltötte otthon, sőt a házukat is árulták már. Edina akkor még arról beszélt, minden rendben van közte és a színész között, és alig várja, hogy már az új otthonukba vihesse haza gyermeküket. Család--Aki állatot öl, annak az ember lesz a következő? http://www.life.hu/csalad/20160310-allatvedelem-gyerekek-akik-allatokat-kinoznak.html"...Egyszer és mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelídítettél" - kissé elcsépeltnek tűnhet Saint-Exupéry idézetével kezdeni egy cikket, azért döntöttem mégis mellette, mert nem is lehetne jobban megfogalmazni azt az igazságot és a társadalom azon kötelességét, amelyet az emberiség a mai napig semmibe vesz. Ez pedig a felelősség: felelősségvállalás magunkért, a környezetünkért és minden élőlényért. CsaládThinkstockBeyoncé: "Édesanyám a legnagyobb hősöm!" http://www.life.hu/csalad/20160311-beyonce-imadja-az-anyukajat-a-lanyanak-is-azt-szeretne-megtanitani-amit-otthon-kapott.htmlA 34 éves popsztár életében mindig is az anyukája lesz a legfontosabb személy. Elmondása szerint ő tanította meg rá, hogyan viselje el az élet legnagyobb megpróbáltatásait. Család--Rossz anya lenne II. Erzsébet? Barátnője elárulta az igazságot a királynőrőlhttp://www.life.hu/csalad/20160311-ii-erzsebet-brit-kiralyno-rossz-es-rideg-edesanya-volt-karoly-szerint.htmlHideg és távolságtartó - Károly herceg korábban így jellemezte az anyakirálynőt. Erzsébet unokatestvére és régi barátja, Margaret Rhodes szerint azonban ez egyáltalán nem így van. Család--Jennifer Aniston elárulta a jól működő házasság titkáthttp://www.life.hu/csalad/20160311-jennifer-aniston-elarulta-a-jol-mukodo-hazassag-titkat.htmlJennifer Aniston és Justin Theroux nyolc hónapja mondták ki a boldogító igent, de elmondásuk szerint még mindig úgy érzik magukat, mintha nászúton lennének. A színésznő most elárulta mi a titkuk. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.