Dundika megmutatta pocakját - Friss fotó a gyönyörű várandós anyukáról

Forrás: TV2 -
Dundika Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szépen gömbölyödik már Dundika pocakja és ezt Majka kedvese a közösségi oldalain meg is mutatta. 

Már két hónap van hátra Dundika babájának megszületéséig. A baba nagy valószínűséggel császárral jön majd a világra, Majka ugyanis kedvese egészsége érdekében nem engedi, hogy a szülés hagyományos módon történjen. Hajninak szűk a medencéje, ráadásul súlyos vérszegénységgel, és vashiánnyal küzd.

A gyönyörű kismamáról fotók is készültek, Hajni pedig a Facebookon tette közzé az alábbi sorokat: "A tökéletes család számomra az, ahol feltétel nélkül szeretjük egymást. Ahol mindenki önmaga lehet, ahol a gyerekeket úgy terelgetik a szülők, hogy felnőttként majd boldog, saját útjukat járó emberek lehessenek".

❤️❤️❤️

A photo posted by Peter Majoros (@majesz187) on

Sztárok, akik jó családba születtekhttp://www.life.hu/csalad/20160310-sztarok-akik-gazdag-csaladba-szulettek-es-sokat-orokoltek.htmlVannak hírességek, akiknek a sikerért és csillogásért keményen meg kellett dolgozni, akik a legmélyebb nyomorból küzdötték fel magukat a csúcsra, akiknek hóvégén jól össze kellett húzniuk a nadrágszíjat, hogy elkerülják az éhhalált. Nos, a következőkben nem róluk lesz szó. Az alábbi sztárok beleszülettek a jólétbe, vagyonos családjuknak hála sosem kellett megküzdeniük a mindennapi betevőért, a sztárságot, inkább csak hobbiként űzik. CsaládAFPDobrády Ákos és Iszak Eszti: "Tervezzük a családalapítást"http://www.life.hu/csalad/20160312-dobrady-akos-es-iszak-eszti-babat-szeretnenek.htmlDobrády Ákos úgy érzi, elérkezett az idő, hogy kedvesével, Esztivel családot alapítsanak.CsaládOrigoDamu Roland elhagyta várandós feleségéthttp://www.life.hu/csalad/20160312-damu-roland-elhagyta-varandos-feleseget-edinat.htmlAhogy már írtunk róla, a színész - a munkáira hivatkozva - gyakran az éjszakát sem töltötte otthon, sőt a házukat is árulták már. Edina akkor még arról beszélt, minden rendben van közte és a színész között, és alig várja, hogy már az új otthonukba vihesse haza gyermeküket. Család--Beyoncé: "Édesanyám a legnagyobb hősöm!" http://www.life.hu/csalad/20160311-beyonce-imadja-az-anyukajat-a-lanyanak-is-azt-szeretne-megtanitani-amit-otthon-kapott.htmlA 34 éves popsztár életében mindig is az anyukája lesz a legfontosabb személy. Elmondása szerint ő tanította meg rá, hogyan viselje el az élet legnagyobb megpróbáltatásait. Család--Egy anyuka keményen érvelt a nyilvános szoptatás melletthttp://www.life.hu/csalad/20160311-egy-victoria-secret-modell-kepe-elott-szoptatja-a-kisbabajat-az-anyuka.htmlEgy floridában élő anyuka állítása szerint mindig "négyszemközt" intézi el a szoptatást, ám egyszer gondolt egyet, és megosztotta a privát pillanatot a Facebook-közösséggel is. A fotót azonban el kellett távolítani, mivel 5 ismerőse szerint nem felelt meg a közösségi oldal szabályzatának. Ekkor a nő gondolt egyet, és keményen visszavágott. CsaládOrigoEgy anyuka vallomása a testéről: “Ez a test nem szégyellnivaló, hanem csodálatos”http://www.life.hu/csalad/20160311-lindsey-kay-self-anyuka-facebook-posztban-osztotta-meg-hogy-a-teste-nem-szegyellnivalo-hanem.htmlA két gyermeknek életet adó Lindsey Kay Self felvállalja, hogy nem sikerült bombázóvá gyúrnia magát 9 héttel a szülése után, ami miatt azt hitték, hogy még terhes. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.