Így mókázott Jennifer Garner a lányával együtt

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt -
Jennifer Garner móka édesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Garner legtöbbször az edzőteremben izzad, ám a finom nyalánkságoknak még ő sem tud ellenállni. Főleg, ha bűntársa is akad, mégpedig a kislánya személyében.

A 43 éves színésznő és gyermeke egy anya-lánya napot tartottak szombaton, és Santa Monica utcáit járva, egy kellemes kis cukrászdában kötöttek ki. A 7 éves Seraphina természetesen minden finomságra lecsapott, majd vásárolgatni indultak. A közös képeiket itt megnézheted!

Jennifer a 88. Oscar-gálán Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt

Jenniferre igazán ráfért egy kis kikapcsolódás, mivel nagyon úgy tűnik, hogy exférjével, Ben Affleck-kel történt szakításukból csúnya vita lett. Ben ugyanis azt fájlalja, hogy volt felesége túlságosan őszintén beszélt a nyilvánosságnak a kapcsolatukról, és a válásukról, és persze arról is, hogy hogyan élte meg, hogy a volt férje a dadussal csalta meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.