Anne Hathaway terhesség Adam Shulman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi is beszámoltunk róla, hogy  Anne Hathaway várandós, ezért mostanság semmi másra nem koncentrál, csak az ő és a kicsi egészségére. Nemrég például Los Angeles-ben sétálgatott férjével, és a képeken jól látszik, hogy egyre kerekebb a pocakja.

Anne Hathaway-t és férjét, Adam Shulmant szombaton kapták lencsevégre a paparazzik, amint épp Los Angeles egyik parkjában sétálgattak.

Forrás: AFP/Adrian Sanchez-Gonzalez

A 33 éves színésznő novemberben jelentette be a terhességét, és míg kezdetben bőszen takargatta gömbölyödő pocakját, ma már büszkén mutogatja azt, erre utal a szinte átlátszó felsője is. Ha kíváncsi vagy a képekre, ide kattintva megnézheted őket!

Forrás: Northfoto

Egy anyuka keményen érvelt a nyilvános szoptatás melletthttp://www.life.hu/csalad/20160311-egy-victoria-secret-modell-kepe-elott-szoptatja-a-kisbabajat-az-anyuka.htmlEgy floridában élő anyuka állítása szerint mindig "négyszemközt" intézi el a szoptatást, ám egyszer gondolt egyet, és megosztotta a privát pillanatot a Facebook-közösséggel is. A fotót azonban el kellett távolítani, mivel 5 ismerőse szerint nem felelt meg a közösségi oldal szabályzatának. Ekkor a nő gondolt egyet, és keményen visszavágott. CsaládOrigoMegdöbbentő! Cindy Crawford tiszta anyjahttp://www.life.hu/csalad/20160310-megdobbento-a-hasonlosag-cindy-crawford-es-az-anyja-kozott.htmlA gyönyörű szupermodell nem sűrűn mutatja meg édesanyját a nyilvánosságnak, de most az egyszer egy különleges alkalom miatt kivételt tett. Család--Kiderült kivel randizik Rubint Réka a férje helyetthttp://www.life.hu/csalad/20160309-rubint-reka-masik-pasival-randizott.htmlRubint Réka egy családi pillanattal örvendeztette meg rajongóit az Instagram-oldalán. Egy randevú erejéig ugyanis lecserélte férjét a kis Norbira. Család--Nánási Mici fotójánál csak a fánkja édesebbhttp://www.life.hu/csalad/20160302-nanasi-pal-lencsevegre-kapta-kislanyat-micit.htmlCsodásan fest Ördög Nóra és Nánási Pál kislánya. Nem csoda hát, hogy a büszke apuka imádja, ha csemetéje belibeg a kamerája elé. Család--Beyoncé és Jay Z már az ágyukat sem osztják meg egymássalhttp://www.life.hu/csalad/20160305-beyonce-es-jay-z-mar-egy-agyban-sem-hajlandok-aludni.htmlEgy bennfentes szerint Beyoncé és férje, Jay Z már az ágyukat sem osztják meg egymással. Vajon ez már tényleg a házasságuk vége? Család--Terhes a dadus, aki miatt Gwen Stefani és Gavin Rossdale elváltakhttp://www.life.hu/csalad/20160307-terhes-az-a-dadus-aki-miatt-elvalt-gwen-stefanie-es-gavin-rossdale.html13 év házasság, és 3 gyerek után Gavin Rossdale házon belül, a dadussal csalta meg Gwen Stefanit, ezek után pedig nem meglepő, hogy elváltak. A dadusról nemrég kiderült, hogy terhes, de vajon ki az apa? Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.