Cindy Crawford és lánya úgy néznek ki, mint két tojás

Kaia Gerber címlap Vogue anya Cindy Crawford
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az már biztos, hogy a modell lánya remek géneket örökölt, amit ki is használ. Már 13 évesen is pózolt a Vogue-nak, most pedig anyukájával osztozik a címlapon.

Kaia Gerber még csak 14 éves, de már most meg lehet róla mondani, hogy gyönyörű nő lesz. Egy ilyen anyukával persze nem nehéz, aki 50 éves létére is valóságos bombázó. A címlap tanulsága, hogy anya és lánya hihetetlenül hasonlítanak egymásra, valamint az is, hogy Cindy Crawford nem ment nyugdíjba születésnapja után.

Forrás: Instagram/Cindy CRAWFORD
Női sorsok a magyar forradalom és szabadságharc idejénhttp://www.life.hu/csalad/20160311-nok-az-1948-1949as-forradalom-es-szabadsagharc-idejen.htmlPetőfi Sándor, Jókai Mór, Vasvári Pál vagy éppen Táncsics Mihály - nevek, amelyek egybeforrtak Magyarország újkori történetének egyik legmeghatározó eseményével, az 1848-49-es forradalommal és szabadságharccal. Bátor, elszánt férfiak voltak, akik félelmet nem ismerve álltak ki elveikért. Ám esetükben is igaz az a közismert mondás, miszerint minden sikeres férfi mögött egy erős nő áll. CsaládOrigoNői sorsok a magyar forradalom és szabadságharc idejénhttp://www.life.hu/csalad/20160311-nok-az-1948-1949as-forradalom-es-szabadsagharc-idejen.htmlPetőfi Sándor, Jókai Mór, Vasvári Pál vagy éppen Táncsics Mihály - nevek, amelyek egybeforrtak Magyarország újkori történetének egyik legmeghatározó eseményével, az 1848-49-es forradalommal és szabadságharccal. Bátor, elszánt férfiak voltak, akik félelmet nem ismerve álltak ki elveikért. Ám esetükben is igaz az a közismert mondás, miszerint minden sikeres férfi mögött egy erős nő áll. CsaládOrigoRoberto ínycsiklandó húsvéti menüje - Mennyei vendégváró falatokhttp://www.life.hu/csalad/20160313-rostas-robert-a-life-hu-sefje-husveti-medvehagymas-kenyeret-es-tojaskremet-keszit.htmlTedd az idei húsvétot igazán felejthetetlenné a Life.hu séfjének, Rostás Róbertnek segítségével. A következő két hétben három olyan különleges húsvéti menüsort ajánlunk figyelmedbe, amelyekkel garantáltan leveszed majd a vendégsereget a lábáról. Család--Mariah Carey nem hajlandó segíteni haldokló testvérének?http://www.life.hu/csalad/20160314-mariah-carey-megtagadja-a-segitseget-haldoklo-testverenek.html"Önző boszorkány, aki csak magával van elfoglalva" - így jellemezte az énekesnőt fivére, Morgan Carey, amiért Mariah nem hajlandó segíteni haldokló, HIV-pozitív nővérüknek. Család--David Beckham mentette meg felesége, Victoria divatbirodalmáthttp://www.life.hu/csalad/20160314-david-beckham-segitette-ki-penzzel-felesege-victoria-beckham-divatbirodalmat.htmlIlyen egy igazi mintaférj: David Beckham mindenben támogatja szeretett feleségét, Victoriát. Még a pénzt sem sajnálja, ha felesége üzletéről van szó. Család--Anne Hathaway pocakja egyre gömbölyödik http://www.life.hu/csalad/20160313-szepen-kerekedik-anne-hathaway-pocakja.htmlMi is beszámoltunk róla, hogy Anne Hathaway várandós, ezért mostanság semmi másra nem koncentrál, csak az ő és a kicsi egészségére. Nemrég például Los Angeles-ben sétálgatott férjével, és a képeken jól látszik, hogy egyre kerekebb a pocakja. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.