Cuki fénykép! 9 hónapos lett a kis Nicolas herceg

fénykép Madeleine hercegnő Facebook Nicolas herceg Svédország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Svédország kis hercegéről édesanyja, Madeleine hercegnő osztotta meg legújabb, ennivalóan édes fotóját.
Forrás: Facebook/Princess Madeleine of Sweden/Brigitte Grenfeldt

Nicolas herceg Madeleine svéd hercegnő és férje, az üzletember Chris O'Neill második gyermeke. Első gyermekük, Leonore hercegnő múlt hónapban ünnepelte második születésnapját.

Ben Affleck nem engedi meg fiának, hogy megnézze legújabb filmjéthttp://www.life.hu/csalad/20160321-ben-affleck-szinesz-nem-engedi-meg-4-eves-fianak-hogy-megnezze-legujabb-filmjet-a-supermant.htmlBár a színész korábbi interjúiban elmondta, hogy nagy részben gyermekei miatt vállalta el Batman szerepét a hamarosan megjelenő Batman Superman ellen című filmben, ennek ellenére mégsem szeretné, ha 4 éves fia látná a mozit. Család--A jó, a rossz és a csúf - Ilyen csokinyulak leselkednek rád idénhttp://www.life.hu/csalad/20160318-life-hu-2016-os-csokinyul-tesztje.htmlAz évek múlása bizony a csokinyulakon is nyomott hagy: a modern kor gyerekeinek igényeit a csokigyárak egyre dizájnosabb, korszerűbb tapsifülesekkel próbálják kielégíteni. A klasszikus barna és arany mellett az igazán menő nyuszik ma már a szivárvány minden színében pompáznak. De vajon mi lapul a csicsás csomagolás alatt? Cukor, bevonómassza és minden mi jó? A Life.hu csokinyúl tesztje következik. Család--Roberto ínycsiklandó húsvéti menüje - Kétfogásos ízorgia az ünnepre hangolódvahttp://www.life.hu/csalad/20160317-rostas-robert-a-life-hu-sefje-csirkemajjal-toltott-dagado-es-husveti-tortat-keszit.htmlHa a húsvéti vendégváró falatokat már elkészítetted, akkor most jöhet egy kétfogásos ünnepi menü – kápráztasd el a családodat Rostás Róbert újabb különleges finomságaival. A Life.hu séfje ezúttal egy főétel és egy ínycsiklandozó desszert receptjét hozta el neked. Család--Első gyermekét várja a Victoria's Secret modell, Candice Swanepoelhttp://www.life.hu/csalad/20160321-candice-swanepoel-a-victorias-secret-modellje-terhes-elso-gyermeket-varja.htmlA szépség egy cuki fényképpel jelentette be a nagy hírt Instagram oldalán. Család--Polyák Lilla gyermekei jól kijönnek új apukájukkalhttp://www.life.hu/csalad/20160321-polyak-lilla-gyermekei-szeretik-uj-apukajukat-gomori-andras-matet.htmlA család együtt látogatott ki egy focimeccsre, és jól látható volt, hogy a gyerekek odavannak Gömöri András Mátéért. Család--Damu Roland intézetbe adná a gyerekéthttp://www.life.hu/csalad/20160321-damu-roland-intezetbe-adna-gyereket.htmlDamu Roland és Edina gyermeke két hónap múlva fog megszületni, de máris veszélyben van. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.