Penélope Cruz a pesti cirkuszban szórakozott a gyermekeivel

videó család Penelope Cruz Fővárosi Nagycirkusz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő áprilisig Budapesten forgat, így ellátogatott családjával a Fővárosi Nagycirkusz előadására, utána pedig párjával romantikázott a Városligetben.

Ahogy korábban mi is megírtuk, a spanyol szépség, az Álomlány című 1998-as film folytatását forgatja majd Magyarországon. A jelek szerint a családja is vele tartott: férje, Javier Bardem és két gyermekük, Leo és Luna.

Az erről készült videót itt találod:

Caramelék nem szeretik "lepasszolni" Szofithttp://www.life.hu/csalad/20160322-caramel-imadja-kislanyat-a-sztar-nem-szereti-akarkire-bizni-kislanyat-szofit.htmlAz énekes párja, Szilvi elárulta, hogy kislányuk, Szofi születése óta nem nagyon tudnak együtt eljárni, de ezt egyáltalán nem bánják, hiszen bárkire nem is bíznák a csöppséget. Család--Ben Affleck nem engedi meg fiának, hogy megnézze legújabb filmjéthttp://www.life.hu/csalad/20160321-ben-affleck-szinesz-nem-engedi-meg-4-eves-fianak-hogy-megnezze-legujabb-filmjet-a-supermant.htmlBár a színész korábbi interjúiban elmondta, hogy nagy részben gyermekei miatt vállalta el Batman szerepét a hamarosan megjelenő Batman Superman ellen című filmben, ennek ellenére mégsem szeretné, ha 4 éves fia látná a mozit. Család--Első gyermekét várja a Victoria's Secret modell, Candice Swanepoelhttp://www.life.hu/csalad/20160321-candice-swanepoel-a-victorias-secret-modellje-terhes-elso-gyermeket-varja.htmlA szépség egy cuki fényképpel jelentette be a nagy hírt Instagram oldalán. Család--Polyák Lilla gyermekei jól kijönnek új apukájukkalhttp://www.life.hu/csalad/20160321-polyak-lilla-gyermekei-szeretik-uj-apukajukat-gomori-andras-matet.htmlA család együtt látogatott ki egy focimeccsre, és jól látható volt, hogy a gyerekek odavannak Gömöri András Mátéért. Család--Varga Edit még csak hat hete szült, de jövő hónapban már munkába állhttp://www.life.hu/csalad/20160317-varga-edit-a-virtuozok-musorvezetoje-nehany-hettel-a-szules-utan-munkaba-all.htmlA műsorvezetőnek néhány hete született meg a harmadik kisfia, így már tapasztalt anyaként veszi az akadályokat. Jövő hónaptól pedig ismét dolgozni fog! CsaládOrigoÚjra apuka lett A szürke ötven árnyalatának sztárja, Jamie Dornanhttp://www.life.hu/csalad/20160317-jamie-dornan-megszuletett-a-szinesz-masodik-gyermeke-otthagyta-a-forgatast.htmlA sztár felesége, Amelia Warner még múlthéten adott életet a kis csöppségnek. Fotót egyelőre nem láthattunk róla. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.