Örökbe fogadna egy gyereket Végh Judit, a Jóban Rosszban sztárja

Forrás: Redlemon -
örökbefogadás színésznő sorozat család Jóban Rosszan Végh Judit gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóban Rosszban Steiner doktornőjét saját bevallása szerint már régóta foglalkoztatja az örökbefogadás gondolata.

Néhány évvel ezelőtt adott életet első gyermekének, a kis Bencének Végh Judit, a Jóban Rosszban színésznője pedig nemrég elárulta: szívesen vállalna még egy gyereket - örökbefogadással. Végh Juditban saját bevallása szerint egy rádióbeszélgetés során fogalmazódott meg először a gondolat.

Forrás: Redlemon
Udvaros Dorottya: "Halmozottan hátrányos helyzetű vagyok"http://www.life.hu/csalad/20160318-udvaros-dorottya-szineszno-az-anyasagrol-es-a-csaladrol-beszelt.htmlUdvaros Dorottya művészgyerekként és művészszülőként pontosan átérzi saját problémáját: milyen az, amikor egy anya egyben színésznő is, aki a színpadon is teljesíteni akar, miközben otthon az anyaszerepnek is meg kell felelnie. CsaládOrigoDobrády Ákos: "Ha megszületik a közös gyerekünk, az lesz a legnagyobb boldogság"http://www.life.hu/csalad/20160324-dobrady-akos-enekes-es-iszak-eszter-musorvezeto-gyereket-tervez.htmlTúl a negyvenen már a magyar énekes is egyre jobban foglalkoztatja az apaság gondolata. CsaládOrigoSzeptembertől megszűnhet a házi feladat http://www.life.hu/csalad/20160323-retvari-bence-parlamenti-allamtitkar-szerint-megszunhet-a-hazi-feladat-szeptembertol.htmlRétvári Bence szerint azok a diákok, akik egész napos oktatásban részesülnek, mentesülhetnek az otthoni leckeírás alól. Család--"Remélem, Diana büszke ránk" - Őszintén beszélt édesanyjáról Harry herceghttp://www.life.hu/csalad/20160320-harry-herceg-edesanyjarol-diana-hercegnerol-beszelt.htmlDiana hercegné kisebbik fia, Harry herceg egy nemrég adott interjújában elmondta: reméli, könnyes szemmel néz le rá és testvérére, Vilmos herceg, és örömmel tölti el őt az, amit eddig elértek.Család--Bugyiban közölte Tess Holliday plus size modell, hogy ismét babát várhttp://www.life.hu/csalad/20160322-tess-holliday-plus-size-modell-babat-var-bugyiban-kozolte-rajongoival-hogy-gyereket-var.htmlHatalmasat robbant a közel 130 kilós plus size modell Instagramon közzétett fényképe, amellyel terhességének hírét jelentette be követőinek. Család--"Megváltozott a világ" - Így készül az apaságra Istenes Bencehttp://www.life.hu/csalad/20160317-istenes-bence-musorvezeto-igy-keszul-az-apasagra.htmlAmióta kiderült, hogy gyereke lesz, a műsorvezető és párja, Csobot Adél élete teljesen átalakult. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.