Debreczeni Zita “Nincs akadálya annak, hogy anya lehessek”

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
szülés család gyermek Debreczeni Zita Gianni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már teljesen eltávolodott a modellkedéstől Zita, helyette főként a gyerekek fotózásában talált újra önmagára. Pletykák ide vagy oda, annak sincs akadálya, hogy anya legyen.

A modellből fotóssá avanzsált Zita ma már a kamera másik oldalán mozog otthonosan. Olyannyira idegen neki a pózolás, hogy zavarban van, ha őt fényképezik. Ez a szakma fokozatosan vált egyre inkább az élete részévé, ma már pedig a gyerekek fotózásában leli legnagyobb örömét.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Elsősorban gyerekfotós vagyok, ez a fő profilom” - mondta Zita a Diéta&Fitnesz magazinnak. Az is kiderült, hogy nemrég egy szülést is dokumentálhatott, és a híresztelések ellenére semmi akadálya nincsen annak, hogy egyszer gyereket szüljön Gianninak.

Fotó: Polyak Attila - Origo

“Mikor ez a kapcsolat elkezdődött, teljes kivizsgálásra mentem, szem előtt tartva, hogyha esetleg rossz híreket kapok, akkor ne húzzam tovább Gianni idejét, aki szintén nagyon szeretne gyerekeket. Nagyon izgultam, de a doktor azt mondta, nem látja akadályát, hogy anya lehessek” - mondta Zita eloszlatva azokat a pletykákat, miszerint egy betegség miatt nem szülhet gyereket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.