55 évesen hármasikreket szült a legidősebb brit anyuka

ikrek anyuka Nagy Britannia gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sharon Cutts 55 éves, két hete pedig három ikergyermek édesanyja, ráadásul már van 4 gyereke, ezen felül pár unokája is, így az ikrek, Mason, Ryan és Lily érkezése kész játszótérré varázsolja majd a család mindennapjait. 

Nagy-Britannia legidősebb anyukája március 21-én, 55 évesen szülte meg három ikergyermekét, akik persze mesterséges úton fogantak meg.

Forrás: The Sun

A Bostonban élő Cuttsnak már van 4 felnőtt gyereke, ráadásul már a klimaxon is túlvan, de ez egyáltalán nem okozott gondot neki abban, hogy

40 éves kedvesével ismét családot alapítson.

Forrás: Facebook

Ezért is jelentkezett egy magánklinikára, ahol megtermékenyítették egy petesejtdonor és egyben a büszke apa, Stuart Reynolds spermájának segítségével.

A pár 22 ezer fontot, azaz, több mint 8 millió forintot költött a beavatkozásokra.

Bár a terhesség során számos gond fellépett, ráadásul a doktorok fontolóra vették, az egyik baba esetében az abortuszt is, de szerencsére a kicsit egészségesen megszülettek, császármetszéssel - számolt be a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.