Csobot Adél: "Most váltam igazán teljes személyiséggé"

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
Csobot Adél terhesség kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű kismama élete legszebb tavaszának nevezte az ideit, hiszen éppen első gyermekével várandós. Elmondása szerint az utóbbi hónapokban teljesen megváltozott. 

Adélt egyáltalán nem zavarja, hogy hatalmas a pocakja. Az énekesnő büszkén vesz fel szűkebb ruhadarabokat, hogy minél többen láthassák a gömbölyödő pocakját. A sztár a rá jellemző vidámsággal beszélt az anyasággal megélt élményeiről - írja a Best.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

"Mikor már tényleg nagy lett a hasam, elkezdtem rájátszani a dologra: Látjátok, babát várok, most már észrevesztiek? Imádom így magam! Szeretem a hasamat, alig vártam, hogy megnőjön, amit pedig az ember szeret, azt büszkén vállalja. Élvezem az anyaság minden percét, ez életem leggyönyörűbb tavasza. Valahogy úgy érzem, most váltam teljes személyiséggé" - nyilatkozta Adél, aki már alig várja a baba születését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.