25 év után válik Fehér Anna

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv -
baba Fehér Anna válás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lapinformációk szerint másfél éve külön él Fehér Anna és férje. Úgy tudni, a színésznő és orvos férje több mint 25 éves kapcsolatuk megmentéséhez szakember segítségét is kérték.

„Anna 53 éves lett, amikor megszületett a kisfiuk, Barnabás. Embert próbáló volt az a küzdelem, ahogy megharcoltak a babáért. Ez óriási boldogság, de úgy látszik, mégis maradtak soha nem gyógyuló sebek is bennük. Szerették volna együtt felnevelni a kisfiút, megmenteni a házasságukat, ezért szakember segítségét kérték, de ez sem vezetett eredményre. Végül belátták, hogy jobb, ha külön folytatják” – mondta el a Borsnak egy, a párhoz közel álló informátor.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

Annát négy és fél éve, 20 év együttélés után, az 50. születésnapján jegyezte el a párja.

„Most már nyugodtan elárulhatom, hogy húsz év után megkérték a kezem. És az sem titok, hogy mindig is nagyon vágytam gyerekre, és a jövőben szeretnék is egy kisbabát” – nyilatkozta akkoriban Szily Nórának Anna.

Válásuk hírét a most 57 éves színésznő a Borsnak nem erősítette meg, ahogy eddig, úgy most sem akart a magánéletéről nyilatkozni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.