Gombos Edinát hatalmas öröm érte

Forrás: TV2 -
TV2 műsorvezető öröm látogatás anya szeretet Amerika Gombos Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 egykori műsorvezetője hosszú idő után láthatta újra szeretett édesanyját.

Gombos Edinának kilenc hónapot kellett várnia, hogy újra megölelhesse imádott édesanyját. Amióta a műsorvezető Amerikába költözött és megkezdte tengerentúli áloméletét, ritkán láthatja itthon maradt családtagjait. Az egykori műsorvezető határtalan örömmel és szeretettel fogadta édesanyját, aki meglátogatta őket - erről közösségi oldalán posztolt egy igazán szívet melengető képet.

Forrás: TV2
Élmények a Bánki-tónálhttp://www.life.hu/csalad/hirdetes/20160408-elmenyek-a-banki-tonal.htmlA Bánki-tó és környéke már évekkel ezelőtt rabul ejtett, a minden évszakban jelenlévő harmóniájával, és a nagyon ősi, mély, titokzatos csodavilágával.HirdetésMegszületett Anne Hathaway első gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20160408-megszuletett-anne-hathaway-szineszno-es-ferje-adam-shulman-elso-gyermeke.htmlHatalmas örömhír érkezett Anne Hathaway és férje, Adam Shulman háza tájáról: a párnak megszületett első gyermeke. A kisfiú március 24-én jött világra, de szülei csak most közölték a hírt rajongóikkal. Család--25 év után válik Fehér Anna http://www.life.hu/csalad/20160408-feher-anna-es-ferje-valnak.htmlLapinformációk szerint másfél éve külön él Fehér Anna és férje. Úgy tudni, a színésznő és orvos férje több mint 25 éves kapcsolatuk megmentéséhez szakember segítségét is kérték. Család--Drew Barrymore a kislányával jógázik: Cuki fotó!http://www.life.hu/csalad/20160407-kislanyaval-jogazik-drew-barrymore.htmlFantasztikus összhangba került Drew Barrymore és lánya, akiknek jógaóráját egy csodálatos fotón örökítették meg. Család--Nem nőknek való vidék: Afganisztánhttp://www.life.hu/csalad/20160405-nem-noknek-valo-videk-sorozat-a-nok-helyzete-afganisztanban.htmlBár a fejlett államokban sem beszélhetünk tökéletes egyenlőségről a férfiak és nők között (lásd a két nem közötti bérszakadékot), de a nyugati társadalmi berendezkedés még így is fényévekkel meghaladja a következő hetekben bemutatásra kerülő országokét. Vannak helyek, ahol nemhogy egyenlőségről nem beszélhetünk, hanem konkrétan női jogokról sem. Nem nőknek való vidék című sorozatunk első része következik. Család--Íme, öt hazai sztár, aki gyönyörű kismama lennehttp://www.life.hu/csalad/20160406-liptai-claudia-debreczeni-zita-iszak-eszter-zimany-linda-kulcsar-edina-ot-sztar-aki-gyonyoru-kismama.htmlA tavasz a szerelem időszaka, ezért úgy gondoltuk, összeszedjük azt az öt ismert hölgyet, akinél bármikor kopogtathatna a gólya. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.