Szívszorító videó! Egy házaspár utolsó napjai a kisbabájukkal

Forrás: James Day Photography -
betegség fotósorozat kisbaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
James Day valószínűleg élete legszomorúbb fotósorozatát készíthette el pár héttel ezelőtt. Egy haldokló csöppség utolsó napjait kellett megörökítenie a szülők kérésére.

Nancy és Charlie McLean kisfia gyógyíthatatlan betegséggel jött a világra: Edison súlyos anyagcsere-betegségben szenvedett, mellyel a szervezete nem tudott megbirkózni. Ekkor a pár felkérte a fotóst, hogy készítsen pár utolsó képet a kisbabájukról, amíg még lehet - írja a Daily Mail.

Forrás: James Day Photography

A házaspár mindössze hét napot tölthetett a gyermekével, aki az egészből csak annyit érzékelt, hogy mérhetetlen szeretet veszi körül. A kórház dolgozói minden megtettek, hogy megmentsék a kisfiút, de amikor megtudták, hogy ez lehetelten, a lehető legtöbb módon támogatták a szülőket a búcsúzásban. McLeanéket a történtek után pénzzel is támogatni szeretnék a szülészeti csapatot, és azokat a hasonló helyzetben lévő családokat, akik szintén ilyen gondokkal küzdenek.

Usually I'm asked to help document people's happiest days. But some of the most important days aren't always the...

Közzétette: James Day Photography2016. március 31.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.