A terhes plus size modell megint odacsapott a kritizálóknak

Forrás: Diana Gomez / Marie Claire -
modell Tess Holliday terhes plus size
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tess Holliday 7 hónapos terhes, a második gyermekét várja, de az öröme nem lehet felhőtlen. A bevállalós modell azonban ismét kifejtette véleményét, kendőzetlenül.

Az egyik percben még örömmel mutogatta rengeteg követőjének Tess Holliday, hogyan mozog a pocakjában a babája, a másik percben pedig már nyers véleményét osztotta meg közösségi oldalán.

Forrás: Diana Gomez / Marie Claire

Nem titok, hogy a molett modellt rengeteg kritika éri, és nem kevesen kérdezik arról, hogy milyen érzés plus size-nak lenni. Tess viszont megelégelte a beszólásokat. Nemrég arról is beszélt, hogy teljesen kimeríti őt a sok negatív vélemény. Rengetegen gondolják, hogy nem is lehet egészséges majd a gyermeke, hiszen Tess túlságosan kövér. Elege van a plus size-zal kapcsolatos kérdésekből. Íme, az egyetlen, ütős válasza: "Plus size vagyok B@SZD MEG" - írta közösségi oldalára a modell.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.